Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBPAM25

Ghostbell XL naken bur lampskärm med E27 fäste

Ny produkt

Tillgänglig

459,00 kr

- +

Ghostbell XL är en lampskärm av generös storlek som lämnar ljuskällan synlig, genom att kapsla in den i sitt karakteristiska nät av metalltrådar.
Idealisk för att skapa hängande pendellampor i modern eller industriell stil, vi föreslår att du använder den för att lysa upp stora utrymmen, såsom lofts och vardagsrum., eller för att ge ljus till miljöer som behöver en trevlig atmosfär, både i hemmet och kontoret.

Skapa din belysningsinstallation med Ghostbell XL: välj en av våra lamphållare för lampskärm med E27 dubbel skärmring, välj textilkabeln som bäst matchar din stil bland dem hundratals tillgängliga och komplettera din nya lampa med ljuskällor, komponenter och tillbehör från Creative-Cables.

OBS! Ljuskällan och lamphållare ingår EJ.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

GhostBell XL naken Bur Lampskärm i metall - specifikationer:

Material: svart lackerad metall.
Sockel: E27.
Bredd: 290 mm.
Höjd: 235 mm.
Håldiameter: 10 mm

 
Datablad
SockelE27
MaterialMetall
Ladda ned tekniska specifikationer

8 andra produkter i samma kategori:

Meny