Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBCABLESS01-B04

Bärbar och uppladdningsbar LED-lampa Cabless01 med G125 ljuskälla

Ny produkt

Tillgänglig

934,00 kr

- +

Bärbar och mångsidig: en konformade bas i trä, Cabless01 är den perfekta lampan om du letar efter en sofistikerad belysning att använda var som helst, utan att behöva oroa dig för att hitta ett eluttag, tack vare det uppladdningsbara batteriet. Lampan är tillgänglig i olika utföranden och är helt demonterbar, vilket ger dig möjlighet att byta ljuskälla beroende på tillfället (eller humöret). Vi föreslår en transparent G125 globformad ljuskälla, väldigt charmig men diskret.

Vad är det som gör Cabless01 LED-portabel lampa så speciell?

Den bärbara lampan Cabless01 drivs av ett uppladdningsbart batteri (Li-ion 18650-batteri ingår ej). Du kan använda den i alla möjliga situationer: för att belysa terrassen eller sängbordet, och även för att lysa upp borden på ett kafé. Du kan ladda den bekvämt vid ett senare tillfälle genom att ansluta den till en vanlig laddare, en powerbank eller en dator med en enkel USB-C-kabel.

Vilka är Cabless01s egenskaper?

Cabless01-bord- eller skrivbordslampan har en elegant konformad bas som passar perfekt med alla inredningsstilar. Du kan välja mellan en naturligt träfärgad bas av klibbal med synliga ådror, eller välja en version i minimalistiska och eleganta nyanser. Dessutom har lampan en utbytbar 5-volts LED-ljuskälla, som du enkelt kan byta ut när den når slutet av sin livslängd eller om du vill prova att matcha lampan med en annan ljuskälla. Cabless01:s touchknapp i mässing ger en extra touch av elegans som förfinar helheten.

Är den här lampan dimbar?

Ja, du kan med ett enkelt knapptryck välja mellan tre olika ljusintensiteter på din uppladdningsbara Cabless01 LED-portabel lampa. För att skapa en mysig stämning, belysa din favorithörna eller läsa en bra bok.

Varför välja Cabless01-lampan?

Cabless01-lampan är det perfekta valet om du letar efter en bärbar och mångsidig lampa att använda i alla situationer. Med den utbytbara ljuskällan och det uppladdningsbara batteriet kan du använda den var som helst och alltid anpassa den till omständigheterna. Tillgänglig i tre olika färger som passar in i alla inredningsstilar.

Slutligen är Cabless01 en lampa som är tillverkad i Italien: en produkt som är designad och tillverkad i Italien, som garanterar hög kvalité och stil.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ner bruksanvisning
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Cabless01 - uppladdningsbar LED-lampa består av:

Cabless01-lampfot i vald finish:

  • Mått: Ø 100 mm, h 98 mm
  • Sockel: E27 max 4W
  • Nominell spänning: 5V
  • Klass: III
  • CE-märkt

Genomsnittlig batteritid: 12 timmar med 3350 mAh batteri.
Laddningstid: 5 timmar.
Du behöver inte ta bort batteriet från basen för att ladda upp det, du behöver bara ansluta kabeln till lampan via USB-C-port.

Tillverkad i Italien.

Ljuskälla [BB-B04]: LED, transparent, G125, 5V, 1,3W, 110Lm, 2500K, E27, Ø 125mm, h 178mm, dimbar.

OBS:

  • Fungerar endast med 5-Volt E27-lampor och med Li-ion 18650-batteri.
  • Batteri ingår.
  • Laddare ingår EJ.
  • Lampfoten kan ha färgvariationer på grund av träets naturliga ådring och den hantverksmässiga tillverkningsprocessen. Skillnader i färg jämfört med det som visas på hemsidan och mellan produkterna bör därför betraktas som normala. Dessa skillnader påverkar inte lampfotens kvalitet utan skapar en unik produkt med stor karaktär.
 
Datablad
MoodNatural, Modern, Minimal
Typ av produktBordslampa
MaterialTrä
SockelE27
LjuskällaJa
DimbarJa
LampskärmarUtan lampskärm
LjustypDiffust
SmartNej
Bländarbalk360°
Färgtemperatur2500°K
Lumen110 Lm
Antal ljuspunkter1
Ladda ned tekniska specifikationer

Tillbehör

7 andra produkter i samma kategori:

Meny