Chat with us, powered by LiveChat

Skapa ännu fler kreativa belysningslösningar med våra nya XXL plafonder!

xxl_quadro_crop
xxl_tondo_crop
Creative-Cables introducerar en ny produktgrupp av sofistikerade plafonder för eleganta installationer i hem och offentlig miljö. Våra XXL plafonder är vårt senaste tillskott och de finns både i runt och rektangulärt utförande. De är gjorda av DiBond, ett material som både är elegant och praktiskt då det är ett både lätt och tåligt.
De rektangulära plafonderna finns med två till sju hål och passar t.ex. bra över ett bord eller en disk. Mellanrummet mellan hålen är tillräckligt stort för att man ska kunna få plats med olika sorters lampskärmar och större ljuskällor. Plafonderna är monterade med distans till taket vilket gör att kabeln kan löpa fritt in och ut från dem eller monteras bredvid varandra för skapa en större plafond.
Plafonderna storlek gör att de passar perfekt till stora utrymmen med högt i tak. Kombinera med vårt stora utbud av textilkablar och tillbehör för en unik och innovativ design. Precis som i de rektangulära plafonderna så är mellanrummet mellan hålen tillräckligt stort för att man ska kunna få plats med olika sorters lampskärmar och större ljuskällor.
Posted on 2017-01-12 Nyheter

Meny