Chat with us, powered by LiveChat

Creative-Cables original

Vissa kallar dem för textilfärgade kablar, andra för belägna kablar, och andra kallar dem helt enkelt för färgade kablar. I fler än tio år har deras riktiga namn dock varit Creative-Cables.

Varför välja Creative-Cables?

Tillverkade i Italien

De är 100 % tillverkade i Italien, på riktigt. Samtliga Creative-Cables komponenter är tillverkade i Italien, från PVC-kabeln till tygerna, från de industriella processerna till det praktiska arbetet med textilbeläggningen. Till och med designen, förstås.

Högsta kvalitet

Specifikationerna för våra kablar, som övervakas kontinuerligt, är konsekventa över tid och uppfyller HAR:s och UL:s stränga bestämmelser. Beläggningsmaterialet kommer från de bästa italienska leverantörerna och kombineras i unika nyanser.

Flexibilitet

Vår PVC-kabel är inte standard, utan den har en särskild komposition som gör den mer flexibel och förhindrar fula pucklar. Hela kabeln är Creative-Cables märkt, även under beläggningen.

Anpassningsbar

Med världens största färgutbud. Olika tyger, från polyester till linne, från bomull till jute, men också olika vävar, exklusiva och patenterade mönster. Dessutom otroliga och originella lösningar som Marlene-kollektionen, som är mjuk och fluffig som fjädrar.

Kabeln... den vackra!

Sedan 2012 har vi haft ett uppdrag: att ge elkabeln ett nytt utseende.

Dekorativa kablar

Våra (legendariska!) elkablar täckta med färgat tyg. Från bomull till linne, från polyester till jute, i en standard rund version eller till och med flätade, tillgängliga i hundratals härliga nyanser, enfärgade eller med flerfärgade mönster. Dessutom i diverse finishar: glansig, matt, glittrig, till och med pälsliknande effekt. Det är alltså omöjligt att inte hitta den perfekta textilsladden för att lysa upp dina utrymmen, i hemmet eller på kontoret.

TM08

RC23

TM05

RC04

ERM43

Repkablar

Elektriska textilkablar får en oväntad ny form, nämligen nautiska repkablar. Tillgängliga i 3 olika storlekar, 16, 24 och 30 mm, Creative-Cables repkablar består av tre elektriska ledningar med ett tvärsnitt på 0,75 mm som är i sig täckta med jute, råbomull, flockat tyg eller naturligt linne. Perfekt för att skapa en imponerande och ståtlig hängande lampa.

3XL elkabel 3x0,75

3XL elkabel 3x0,75. Täckt med jute.

2XL jute and raw cotton twisted rope cable

2XL sladd, elkabel 3x0,75.

2XL jute twisted rope cable

Kablar för ljusslinga

Tidlös charm och modern teknik. Våra ljusslingor, med ett rektangulärt tvärsnitt och en platt form, är idealiska att hänga upp i trädgården med vårt Lumet-System, men också för att skapa häftiga belysningslösningar inomhus med Filé-systemet. Välj din favorit nyans, lägg till tillbehör såsom tak/väggkoppar, takfäste, terminaler, pluggar samt krokar, och skapa din perfekta ljusslinga!

Textilkabel för String Lights

Textilkabel för String Lights

Electric cable for String Lights

Electric cable for String Lights

Electric cable for String Lights

Kablar för utomhusbruk

Vi är inte rädda för regn och oväder! Creative-Cables utomhuskablar är utformade för att tåla fukt, oväder och temperatursvängningar. Tack vare den dubbla elastomeriska gummibeläggningen kan de användas i temperaturer från -25° till +60°. Tillgänglig i 7 olika färger och i en mängd olika tyger - från rayon till jute - och ger stil och charm till dina utomhusutrymmen.

SN04

SX08

SN06

SM04

SN06

Bred sektion

Professionella elkablar kan samtidigt vara stiliga. Runda eller flätade, gråmelerade eller knallröda, vi har tillverkat våra textilkablar med ett bredare tvärsnitt, för installationer och i allmänhet för alla användningsområden som kräver mer ström: från grenuttag till strömkablar och väggmonterade installationer.

Inte bara kablar!

Ge mig något tyg och jag täcker hela världen. Citatet säger kanske inte riktigt så, men vi gillar så pass mycket att skapa vackra och funktionella textilkablar så att vi bestämde oss för att gå ett steg längre och täcka kabelkanaler och flexibla förlängningar med tyg. Vad blev det för resultat? Creative Tubes, som ger möjlighet att skapa exponerade ledningar som är lika praktiska som attraktiva, och Creative Flex, metallförlängningar som kan böjas och justeras med vridningar för att skapa otroligt unika lampor.


Meny