Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesNG20RN02

Creative-Tube flexibel rörledning, Grå Naturlinne RN02 textilklädsel, diameter 20 mm

NG20RN02

Ny produkt

Tillgänglig

80,00 kr

- +

Creative-Tube är mycket mer än bara en textilklädd rörledning!
Faktum är att Creative-Tub kan, tack vare metallfibrerna som löper genom den, böjas och behålla den form du ger den. Den enda gränsen för hur du monterar Creative-Tube kommer att vara din egen fantasi!

Creatuve-Tubes 20 mm rörledning klädd i Grått Naturlinne gör att du slipper alla plast- och metalledningar som förfular väggarna på din arbetsplats eller studio, vilket ger dig möjligheten att, till dina väggar och tak, tillföra den färg och design du önskar .
Tack vare det unika utbudet av tillbehör som utvecklats av Creative-Cables, kan du ansluta Creative-Tubes till kopplingsdosor och sprida ett elsystem som du gärna visar upp, istället för att gömma i väggarna!

Du kan även använda Creative-Tubes för ytterväggar. Det materialet de består av uppfyller CEI-EN 61386-1 + EN 61386-22 Klassificering 3321 och det är IMQ-certifierat.

Creative-Tube säljs per meter. Beställningar levereras i hel längd upp till högst 50 meter.

Hittar du inte färgen du vill ha på din Creative-Tube? Kontakta oss: vi kan ta fram den till dig!

Mer detaljer

 • Mer information
 • Datablad
 • Ladda ner bruksanvisning
 • Ladda ned tekniska specifikationer
 • Policy

  • Namn: 14 day return policy
  • Beskrivning

   Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

   Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

  • Klicka här För mer information

 
Mer information

Klassificering No: 3321
Trycktålighet: >750N on 5 cm vid 20°C
Slagtålighet: (-15°C) efter 2kg slagkraft
Driftstemperatur: -5°C to +60°C
Flamsäkerhet: självsläckande VO
Spänningstålighet: <2000V vid 50Hz
Isoleringsmotstånd: >100 mega ohm
Diameter: 20 mm
Färg: Grå NaturLinne RN02

Enligt CEI 64-8-standarden, för att garantera kabelavlägsnandet, det maximala användbara diametern på kablar inuti Creative-Tube kan vara 10 mm för ett rör upp till 10 meters längd. Upp till 20 meter blir maximal diameter 9 mm.

På grund av Creative-Tubes form när den är monterad, är det nödvändigt att skära av de överflödiga ändarna av metalltrådarna vid änden på röret., innan du kan installera tillbehören eller ansluta den till kopplingsdosan.

 
Datablad
TygLinne
FärgGrå
MönsterEnfärgad
StilRund
Ladda ned tekniska specifikationer

Tillbehör

9 andra produkter i samma kategori:

Meny