Chat with us, powered by LiveChat

Rektangulära kablar täckta i magnifika färger, träkomponenter av hög kvalitet som är tillverkade i Italien: med Filè kan du bygga en personlig och 100 % kreativ belysningslösning!

Varför välja Filè

ENKELT

Skapa en imponerande belysningskreation i bara några få steg: med Filè slipper du krångel med att montera ihop en lamphållare!

ANPASSNINGSBART

Skapa design på väggar och tak med hjälp av textilkablar tillgängliga i fler än 20 färger samt träkomponenter tillverkade i Italien: skapa effektbelysningar som är personliga och anpassade efter dina behov.

FUKTTÄT

Filè kabeln är IP44-skyddat, vilket betyder att du kan använda den även för att belysa ditt badrum och kök.

KOMPLETTA KIT

LÖSNINGAR SOM ÄR FÄRDIGA ATT MONTERAS

Våra kompletta Filè System kit är lösningen till dina behov! De innehåller alla komponenter som krävs, välj bara kabelfärgen som bäst matchar din inredning, lägg till dina favorit designlampor bland dem som finns i vårt E27-sortiment och överlåt monteringen till experterna!

DINA EGNA PERSONLIGA LÖSNINGAR

SKAPA DIN EGEN LJUSINSTALLATION PÅ VÄGGEN OCH I TAKET

1 - BÖRJA MED TAKKOPPEN

Oavsett om du vill skapa en ljusinstallation som utgår från en central punkt eller om du vill ha en decentraliserad ljuspunkt i förhållande till rummet, du kan, med hjälp av Filè takkoppar, skapa linjära eller kreativa mönster på ytor och väggar, kanske tillsammans, personliga och kreativa efter dina behov.

2 - KONFIGURERA LJUSPUNKTERNA

Versionen i trä är perfekt för att sätta fram dina E27 design ljuskällor, medan den termoplastiska versionen med hylsa ger dig möjlighet att lägga till en lampskärm till din installation.


3 - LÄGG TILL KABELKROK

Gör strukturen på din tak- eller vägglampa mer stabil med våra kabelkrokar: installera dem i kurvor och vinklar mellan en lamphållare och en annan för att kabeln ska kunna spridas ut vid behov.

4 - AVSLUTA MED TERMINALEN

Träterminalen är den sista delen av din kreation: använd den för att fästa kabelns ände på ytan eller väggen för att ge Filè-systemet den finala touchen.

5 - VÄLJ FÄRG

Enfärgad eller mönstrad, täckt med jute, bomull eller tyg med silkeeffekt: välj bland fler än 20 nyanser som bäst passar dina behov och ha kul med att skapa nya mönster med Filè-systemet.

6 - SLUTFÖRA DIN KREATION

Nu är det bara att slutföra din kreation: välj lampskärmen som bäst matchar din stil (bland fler än 100 tillgängliga modeller) och lys upp din installation med en av våra design ljuskällor (fler än 200 att välja mellan bland vårt katalog!).

LÅT DIG INSPIRERAS

Lamphållare i trä för String Light

Fermaluce Filè justerbar spotlight

for Lumet System

Filé System Wiggle K

Filé System Linear Kit

Intresserad av att installera ett Filè-exponerat ledningssystem men har ingen aning om var du ska börja? Inga problem!

"Lys upp mig" är här, en gratis Creative-Cables-funktion genom vilken våra experter hjälper dig att komma med skräddarsydda lösningar för dina behov. Uppnå det perfekta resultatet, oavsett om det är online från bekvämligheten av ditt eget hem eller personligen i någon av våra butiker.


Meny