Chat with us, powered by LiveChat

Lys upp dina utomhusutrymmen för en speciell kväll med Creative-Cables färgglada ljusslingor.

Varför välja LUMET

Ljus som är redo att användas

Med Lumet-Systemet kan du skapa en utomhusbelysning som är enkelt att både installera och avinstallera. Perfekt för dina utekvällar med vänner, hemma eller på semestern!

Fukttåligt

Tack vare IP44-skyddsklassen kan du installera Lumet-System ljusslingorna i dina utomhusutrymmen även under de regnigaste kvällarna och ta enkelt in dem före varje regnskur.

Skräddarsytt

Du kan konfigurera Lumet enligt dina behov när det gäller kabelns och lamphållarens egenskaper, och om dina behov ändras med tiden är det lika enkelt att konfigurera om det!

Kompletta kit

LÖSNINGAR SOM ÄR FÄRDIGA ATT INSTALLERAS

Lumets färdiga ljusslingor är idealiska för att belysa utomhusmiljöer som trädgårdar, terrasser och lusthus med en lösning som är enkel att både installera och avinstallera. Dessa kompletta lösningar finns i olika längder och färger och innehåller, förutom kablarna, alla nödvändiga tillbehör: lamphållare, stickpropp och krok, som finns tillgängliga i vit eller svart.

Gör-det-själv lösningar

Skapa din egen skräddarsydda Lumet ljusslinga

1 - VÄLJ KABELN

Välj mellan fler än 20 nyanser av tygklädda rektangulära kablar som matchar din stil och köp så många meter du behöver för att belysa ditt utomhusområde.

2 - KONFIGURERA BELYSNINGSPUNKTERNA

Välj antalet lamphållare du behöver och konfigurera dem enligt dina behov: föredrar du synliga ljuskällor eller vill du lägga till en lampskärm? Valet är ditt!

3 -LÄGG TILL TILLBEHÖREN

Konfigurera ditt Lumet-system genom att lägga till rätt tillbehör: en fransk-tysk stickpropp för att ansluta det direkt till strömförsörjningen och en krok för att placera det var du vill. Om du däremot vill förlänga din ljusslinga eller koppla ihop två ljusslingor kan du enkelt göra det med hjälp av den speciella kopplingslådan.

4 - KOMPLETTERA DIN LJUSSLINGA

När du har skapat din ljusslinga det som är kvar att göra är att lägga till den sista touchen! Välj de E27-ljuskällorna som bäst passar din stil bland dem tillgängliga i vårt sortiment och låt dig inspireras av fler än 100 lampskärmar som du kan lägga till om så önskas!

Låt dig inspireras

String Light Lumet

Textilkabel för String Lights

Cable

for Lumet System

Lamp holders

for Lumet System

LUMET Outdoor string lights

Vill du utforma din synliga belysningsinstallation med Lumet men vet inte var du ska börja?

Inga problem tack vare "Lys upp mig", Creative-Cables kostnadsfria tjänst. Tillsammans utformar vi en lösning som passar dina behov och som är mest i linje med din stil.


Meny