Chat with us, powered by LiveChat

SPOSTALUCE: Skapa ljus var du vill

Installera vägg- och taklampor även på de ställen där strömmen inte når fram och skapa ditt eget skräddarsydda belysningssystem.

ETT NYTT SÄTT ATT BELYSA

Med de kompletta Spostaluce-lamporna kan du skapa originella och funktionella belysningslösningar utan att bli begränsad utav det redan installerade elnätet: tack vare kabeln och takkopparna med sidohål kan du installera varje lampa där du behöver den och belysa så många platser du vill och hur du vill!

Konfigurera ditt Spostaluce system

01. Börja med ljuspunkterna

Välj hur många belysningspunkter du vill installera (från en till oändligt många!) och konfigurera dem enligt dina behov: föredrar du att låta ljuskällorna vara synliga eller vill du lägga till en eller flera lampskärmar? Behöver du justerbara eller fasta lampor?

02. Välj stilen

Välj din favorit finish för varje Spostaluce i metall du vill installera som återspeglar bäst din inredningsstil. Koppla ihop dem med den runda kabeln som finns ingår.

03. Komplettera din skapelse

Lägg till strömbrytare och stickpropp om du vill skapa en vägglampa som kopplas in i eluttaget och komplettera dina belysningspunkter med Creative-Cables ljuskällor och lampskärmar.

Vill du utforma ditt Spostaluce system men vet inte var du ska börja?

Inga problem tack vare "Lys upp mig", Creative-Cables kostnadsfria tjänst. Tillsammans utformar vi en lösning som passar dina behov och som är mest i linje med din stil.

Låt dig inspireras

Spostaluce lampa i metall

Spostaluce lampa i metall

Spostaluce lampa i metall


Meny