Chat with us, powered by LiveChat

CREATIVE FLEX

När flexibiliteten tar form

Creative Flex är ett belysningssystem för att skapa enkla pendellampor eller med flera fall, i alla former och finishar som din fantasi föreslår dig. Det är justerbart och böjbart med enkla vridningar, tillgängligt i 3 olika längder för att tillfredsställa alla dina belysningsbehov. Det kan naturligtvis anpassas tack vare 15 olika beläggningar samt 5 diverse ytbehandlingar för terminalen. Den ultimata flexibiliteten, eller hur?

15 tyger

De 15 olika beläggningarna är utformade för att passa in i alla miljöer. Vi är övertygade om att du kommer att hitta en som passar just din stil - vi älskar ju kreativa människor!

5 terminaler

För att komplettera ditt Creative Flex har vi skapat 5 diverse ytbehandlingar för metallterminalen, för att matcha de 15 tillgängliga beläggningarna enligt din smak.

3 längder

Oavsett dina belysningsbehov, vi är övertygade om att du kan förverkliga dem med Creative Flex.

Forma dina idéer med Flex 30 cm!

Kan du föreställa dig vilken form du skulle ge till dina avkopplande stunder? Använd Flex 30 cm för att belysa din läshörna, oavsett om den är vid din favoritfåtölj, soffa eller säng.

Forma dina idéer med Flex 60 cm!

Dina rum kommer att få ett nytt utseende med Flex 60 cm. Föreställ dig dina vänners förvåning när dem ser väggarna i vardagsrummet lysa upp med dina kreativa idéer, eller hur mycket personlighet du kan ge till väggarna i kontorsrummet.

Forma dina idéer med Flex 90 cm!

Himlen i ett rum. Taket har inte längre några gränser med Flex 90cm. Tänk dig att sova under stjärnorna i din säng eller hitta rätt inspiration genom att titta på taket som är belyst av dina egna idéer.


Meny