Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBPBOXSW079BIA

Vridströmbrytare/omkopplare i vitt porslin med fjärilsformat vred

Ny produkt

Tillgänglig

387,00 kr

- +

Det här är en vintage elektrisk komponent som används för att tända och släcka en enda lampa från flera olika ställen genom att använda olika knappar. Den vita omkopplaren i porslin med fjärilsformat vred är det perfekta tillbehöret för att ge en vintage touch till ett synligt elsystem. Vredet är en karakteristisk del av produkten som skapar ett retro utseende i linje med elsysemet.

Vad menas med omkopplare?

En vridströmbrytare/omkopplare är en elektrisk komponent som används inom en anläggning för att styra flödet av elektrisk ström i en eller flera riktningar. Med andra ord möjliggör omkopplaren att välja en specifik energikälla och att bryta strömmen. I de flesta fall används det för att kontrollera belysningen i ett rum, till exempel för att tända eller släcka en lampa. En vit vridströmbrytare/omkopplare i porslin med fjärilsformat vred är ett elegant alternativ för att byta ut en vanlig omkopplare i ett synligt elsystem.

Vilken är skillnaden mellan en vridströmbrytare/omkopplare och strömbrytare?

Både strömbrytaren och omkopplaren är elektriska enheter som används för att bryta eller styra strömmen i en elektrisk krets. Men det finns några skillnader.

  • En strömbrytare är en enhet som är utformad för att bryta eller tillåta strömflödet endast i en enda krets. Med andra ord kan en strömbrytare öppna eller stänga av en enda elektrisk krets. Strömbrytaren kan användas för att tända och släcka lampor, uttag och andra elektriska enheter.
  • Omkopplaren däremot är en multipolär enhet, vilket innebär att den är utformad för att styra strömmen i två eller flera kretsar. Omkopplaren kan ansluta eller bryta två eller flera elektriska kretsar, vilket ger möjlighet att ändra riktningen på strömmen. Med andra ord kan omkopplaren användas för att tända och släcka en enskild lampa från flera ställen, genom att använda olika knappar.

Den här produkten kan användas både som en omkopplare och som en strömbrytare, beroende på det elektriska systemets behov.

Varför välja en vridströmbrytare/omkopplare i porslin?

Porslin är ett utmärkt material för elektriska installationer, eftersom det är isolerande och värmebeständigt. Dessutom är det ett material som lämpar sig särskilt bra för att inreda och dekorera, vilket förvandlar den här omkopplaren till en funktionell och estetiskt vacker komplement för din väggmonterade belysningsinstallation.

Vilka är de tekniska specifikationerna för denna omkopplare i porslin?

Den vita omkopplaren i porslin med fjärilsformat vred är idealisk för tända och släcka en enda lampa från flera platser genom att använda olika knappar. Detta innebär att du kan ha mer kontroll över rummets belysning genom att slå på och stänga av lampan från flera punkter utan att behöva flytta på dig från en sida av rummet till den andra. Dessutom kan denna vridströmbrytare/omkopplare användas för att återställa det ursprungliga utseendet på äldre bostäder tack vare dess kompatibilitet med äldre elektriska installationer.

Ett originellt fjärilsformat vred.

Det fjärilsformade vredet är en karakteristisk detalj hos denna vridströmbrytare/omkopplare som gör den särskilt originell jämfört med vanliga omkopplare med knappar eller reglage. Det fjärilsformade vredet ger inte bara en vintage-look till den elektriska installationen, utan det är också extremt lätt att använda. Tack vare dess ergonomiska form kan du tända och släcka lampan med en enkel rotation. Dessutom kan du välja din favorit färg bland dem tillgängliga, vilket ger dig stort utrymme för kreativitet.

Sammanfattningsvis är den vita vridströmbrytare/omkopplaren i porslin med fjärilsformat vred en funktionell och originell komponent som passar perfekt för äldre elektriska installation, även tillsammans med flätade kablar och uttag i porslin. Dessutom ger det fjärilsformade vredet en touch av originalitet samtidigt som det är väldigt lätt att använda. Om du försöker återställa det ursprungliga utseendet på en äldre bostad eller vill ge en vintage-look åt din elektriska installation, då är den vita vridströmbrytaren/omkopplaren i porslin med fjärilsformat vred det perfekta valet för dig.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ner bruksanvisning
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Väggmonterad vridströmbrytare/omkopplare 10AX250V i vitt porslin med fjärilsformat vred:

  • Mått: Ø 66.5 mm, h 69 mm
  • Färg: vit; vredets färg: vit, svart, röd
  • CE-märkt
  • Nominell spänning: 250 Volt AC
  • Frekvens: 50-60 Hz
  • Nominell ström: 16 A
  • Anslutningstyp: skruvklämma

Väggmontering - skruvar och pluggar ingår

OBS:

  • Avsedd för inomhus
  • Installeras av en certifierad och behörig elektriker
  • För användning i belysningsinstallationer och installationer med traditionella uttag
  • Använd endast textilkablar med dubbelisolering (såsom Creative-Cables kablar)
  • Den första isolatorn/väggfästet ska placeras högst 5 cm från uttaget, omkopplaren eller kopplingsdosan. Följande ska placeras med ett intervall på 80-100 cm.
 
Datablad
MaterialPorslin
Ladda ned tekniska specifikationer

Tillbehör

20 andra produkter i samma kategori:

Meny