Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBPBASE

Porslinsbas för eluttag och strömbrytare/omkopplare

Ny produkt

Tillgänglig

195,00 kr

- +

Porslinsbasen är ett viktigt tillbehör för dig som vill skapa en vintage-liknande synlig elinstallation. Den är tillverkad av slitstarkt och hållbart porslin och är utformad för att kombineras med ett porslinsuttag eller strömbrytare/omkopplare från Creative-Cables, även om väggen inte är helt jämn. Den är kompatibel med kraftiga kablar och har ett in- och utgång så att flera produkter i samma serie och/eller flera belysningspunkter kan anslutas.

Denna bas är tillverkad av samma porslin som alla andra produkter i serien (från uttag till kopplingsdosa) och är både hållbar och charmig. Porslin är i själva verket ett material som är populärt och uppskattat världen över för sin estetik, hållbarhet och tekniska kvalitet. Dess tusenåriga historia vittnar om hantverkarnas kunskap och förmåga att skapa en värdefull skatt som än idag lyckas behålla samma charm som förr i tiden.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Porslinsbas för eluttag:

  • Mått: Ø 101 mm, h 24 mm
  • Färg: vit eller svart

Kompatibel med kraftiga kablar: H05VV-F 3x1,50

Detta tillbehör är kompatibelt med samtliga uttag och omkopplare i porslin från Creative Cables.

Små ojämnheter bör inte betraktas som tillverkningsfel; snarare är de karakteristiska för produkten och ett bevis på dess unika hantverksskicklighet.

 
Datablad
MaterialPorslin, Porslin
Ladda ned tekniska specifikationer

Tillbehör

20 andra produkter i samma kategori:

Meny