Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBPAM05

Diamond naken bur lampskärm med E27 fäste

Ny produkt

Tillgänglig

325,00 kr

- +

En av våra mest mångsidiga lampskärmar: med Diamond kan du skapa fantastiska pendel-, bords- eller vägglampor med unik karaktär och häftig design. Tack vare sin moderna stil och sina raka linjer blir Diamond bur lampskärm en vacker detalj som passar utmärkt i flera olika miljöer och inredningsstilar.

Skapa en belysningslösning som är perfekt för både vardagsrum och kök eller för att lysa upp barbordet eller en restaurang. Välj den finishen som bäst passar din inredningsstil, matcha Diamond med en av våra färgglada textilkablar och komplettera sedan din lampa med en av våra E27 lamphållare med hylsor (vi rekkomenterar bakelit- eller en lamphållare i metall i samma finish).
Glöm inte ljuskällan! Den nakna Diamond lampskärmen, med sina fyrkantiga linjer, passar perfekt till våra Globo-ljuskällor med böjd spiralformad filament.

OBS! Ljuskälla och lamphållare ingår EJ.

Mer detaljer

 • Mer information
 • Datablad
 • Ladda ned tekniska specifikationer
 • Policy

  • Namn: 14 day return policy
  • Beskrivning

   Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

   Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

  • Klicka här För mer information

 
Mer information

Diamond naken bur lampskärm i metall - specifikationer:

Material: lackerad metall.
Sockel: E27.
Bredd: 210 mm.
Höjd: 200 mm.
Hålöppning: 40 mm.

OBS! Inte lämplig för ljuskällor med en diameter större än 125 mm.

 
Datablad
SockelE27
MaterialMetall
Ladda ned tekniska specifikationer

8 andra produkter i samma kategori:

Meny