Chat with us, powered by LiveChat

Porslin

Porslinets tidlösa charm smälter samman med Creative-Cables färgglada värld. Resultatet? Originella och exklusiva produkter, som ger möjlighet att skapa synliga elektriska system med en vintage-look och unika detaljer.

Slätt, glansigt, sofistikerat. Tack vare dess renhet och elegans, såväl som dess tekniska egenskaper, har porslin alltid varit inredningsbranschens drottning. Och just på grund av dess speciella egenskaper har vi bestämt oss för att tillverka komponenter i porslin, med vilka man kan skapa synliga elsystem, verkliga inredningsdetaljer med höga kvalitetsnormer. Förnya din elektriska installation på ett enkelt sätt utan behov av invasiva murverksåtgärder, genom att ge den elegans och stor charm.

Creative-Cables nya produktlinje i porslin hyllar användningen av detta älskade material sedan antiken, men ger det en modern twist. Resultatet är en kombination av en förfinad historia och en fräsch, färgstark nutid. Dessa monterbara produkter har utmärkta isoleringsegenskaper och mekanisk motståndskraft, lämpliga för alla miljöer och samtidigt möjliggör skapandet av en personlig synlig elinstallation som kombinerar retro-stil och modern teknologi.

Omkopplare, uttag, kopplingsdosor, flätade kablar i flertal färger: unika produkter som kommer att förgylla din synliga elinstallation.

 • 323,20 kr Tillgänglig
  En vridströmbrytare/omkopplare i svart porslin med vred är en vintage elektrisk komponent som används för att tända och släcka en enskild lampa från olika ställen, genom att använda olika knappar. Tillverkad med högkvalitativa material, den här vridströmbrytaren har en väldigt elegant finish, det perfekta valet för dig som vill skapa en gammaldags...
 • 309,60 kr Tillgänglig
  En vridströmbrytare/omkopplare i vitt porslin med vred är en vintage elektrisk komponent som används för att tända och släcka en enskild lampa från olika ställen, genom att använda diverse knappar. Tillverkad med högkvalitativa material, den här vridströmbrytaren har en väldigt elegant finish, det perfekta valet för dig som vill skapa en gammaldags...
 • 323,20 kr Tillgänglig
  Det här är en vintage elektrisk komponent som används för att tända och släcka en enda lampa från flera olika ställen genom att använda olika knappar. Den svarta omkopplaren i porslin med fjärilsformat vred är det perfekta tillbehöret för att ge en vintage touch till ett synligt elsystem....
 • 309,60 kr Tillgänglig
  Det här är en vintage elektrisk komponent som används för att tända och släcka en enda lampa från flera olika ställen genom att använda olika knappar. Den vita omkopplaren i porslin med fjärilsformat vred är det perfekta tillbehöret för att ge en vintage touch till ett synligt elsystem....
 • 192,80 kr Tillgänglig
  Det väggmonterade Schuko-uttaget i porslin är en elektrisk komponent tillverkad av högkvalitativ material som garanterar säkerhet och hållbarhet. Detta uttag med nominell spänning på 250V kan stödja en ström upp till 16A och är utrustat med en Schuko-kontakt som möjliggör anslutning av elektriska enheter med två-poliga stift och jordning.Vad menas med...
 • 132,00 kr Tillgänglig
  Den 4-uttags kopplingsdosan i porslin för synliga elinstallationer är det perfekta valet för dig som vill ha en elektrisk installation med vintage-utseende, som är trygg och säker. Porslin är ett högkvalitativt och tåligt material som garanterar lång livslängd.Vad menas med kopplingsdosa?En kopplingsdosa är en komponent i en elektrisk installation som...

Med vanligt eller fjärilsformat vred?

Vi har designat strömbrytare och omkopplare utöver det vanliga. Vi har nämligen bytt ut den vanliga knappen med två innovativa och exklusiva designlösningar i ren Creative-Cables stil.

På så sätt kan du skapa ett elsystem med komponenter i porslin med unika vred som påminner om vattenkranar, med vintage charm och tidlös elegans. Samtidigt kan du välja att släcka och tända ljuset med hjälp av ett fjärilsformat vred, som än idag hjälper till att skruva fast möbler och elkomponenter utan användning av någon nyckel. Välj din favoritmodell, båda originella och självklart tillgängliga i olika nyanser. 

Med vanligt eller fjärilsformat vred?

Vi har designat strömbrytare och omkopplare utöver det vanliga. Vi har nämligen bytt ut den vanliga knappen med två innovativa och exklusiva designlösningar i ren Creative-Cables stil.

På så sätt kan du skapa ett elsystem med komponenter i porslin med unika vred som påminner om vattenkranar, med vintage charm och tidlös elegans. Samtidigt kan du välja att släcka och tända ljuset med hjälp av ett fjärilsformat vred, som än idag hjälper till att skruva fast möbler och elkomponenter utan användning av någon nyckel. Välj din favoritmodell, båda originella och självklart tillgängliga i olika nyanser. 

Perfekt till…

En synlig elinstallation i porslin med retrodesign är perfekt för hem som behöver en varm och inbjudande atmosfär med antik charm. Lantgårdar, stugor, äldre villor och historiska hus är bara några exempel där den här typen av installation inte bara är funktionell, utan även en perfekt matchning för omgivningen.

Vridströmbrytare/omkopplare i svart porslin med fjärilsformat vred

Schuko vägguttag i porslin

Kraftig rund textilkabel

Vridströmbryare/omkopplare i vitt porslin med vred

Vridströmbrytare/omkopplare i vitt porslin med fjärilsformat vred

Fermaluce Color 90°, den justerbara vägg- eller taklampan i porslin

Kopplingsdosa i porslin

Vridströmbrytare/omkopplare i vitt porslin med fjärilsformat vred

Pendellampa komplett med flätad textilabel

Vridströmbryare/omkopplare i svart porslin med vred

Vridströmbryare/omkopplare i vitt porslin med vred

Schuko vägguttag i porslin

Kraftig tvinnad textilkabel

Kopplingsdosa i porslin

Creative-Cables största klassiker skapar en perfekt matchning med dessa nya komponenter i porslin, för elektriska installationer med en härlig 1950 tals vintage-look.

Färgglada, vackra och charmiga textilkablar med kraftigt tvärsnitt tillverkade till 100% i Italien passar perfekt tillsammans med dessa komponenter i porslin för synliga elinstallationer. Resultatet är en enkel och livfull yttre vägginstallation som följer de senaste trenderna inom inredning och arkitektur.

Ta reda på hur man monterar porslinsfanerimplantatet

OBS:

 • Avsedd för inomhusbruk
 • Installeras av en certifierad och behörig elektriker 
 • Använd endast för belysningsinstallationer eller traditionella uttag
 • Använd endast tvåledarkablar med dubbelisolering (såsom Creative-Cables kablar)
 • Det första isolatorn/väggfästet ska placeras högst 5 cm från uttaget, strömbrytaren eller kopplingsdosan. De följande ska placeras med intervall på 80-100 cm.


Meny