Om Creative-Cables

Creative Cables: Italienska kvalitetsprodukter

Creative-Cables är ett ungt företag som startades 2008 i Torino i Piemonte-regionen i Italien.

Vårt team i Italien på 20 personer har en stor variation på kompetens såsom traditionell textilerfarenhet från vår bransch eller expertis inom web och logistik. Vår vision är att producera det största utbudet av textilkabel av högsta kvalitet och göra det tillgängligt för kunder över hela världen.

Vi har ett ständigt pågående arbete med att optimera inköp och att lansera nya kablar med nya material och strukturer. Endast den högsta kvaliteten godkänns i vår tillverkning och alla kablar följer och är kompatibla med EU direktiv och standarder.

Vi väljer våra komponenter och tillbehör med största omsorg och så långt som det är möjligt väljer vi att göra våra inköp hos europeiska företag. Vårt fokus ligger på kvalitet och funktionalitet framför pris.

Tack för ert förtroende och kom ihåg: Be creative!

Creative-Cables runt om i världen

Med över 2500 beställningar per månad är Creative Cables förmodligen världens största leverantör av textilkabel.

Just nu så har vi 19st nationella hemsidor och de sträcker sig från Italien till Norra Europa och från USA till Australien (se hela listan här). Lokal lagerhållning bidrar till lägre fraktkostnader och lokala medarbetare innebär att vi kan ha en mer tillgänlig och effektiv kundkontakt. Vårt nätverk med 19 olika länder skapar en intressant miljö där man kan inspireras av och dela sin erfarenhet med andra.

Testimonial

@CreativeCables est top: bons produits, prix attractifs, livraison rapide... Les concurrents parisiens sont hors sujet!

MOLOTOV Gloss from Twitter France

Great seller highly recommended, speedy delivery, thank you.

Madshopper*11 from Ebay UK

Lieferung , Qualität und Kundenservice ist sehr gut. Ich würde in diesem Shop wieder einkaufen. Die Auswahl ist auch groß.

Dagmar B.Verifizierter Käufer from Creative-Cables DE

Gran variedad para elegir. Buen precio. Enviado inmediatamente y recibido en muy pocos días. Una forma fantástica de mejorar el aspecto de las lámparas de techo.

Manuel Comprador Verificado from Creative-Cables ES


Nyss sedda

Inga produkter

Meny