Chat with us, powered by LiveChat

Vatten har aldrig varit en naturlig miljö för ljus. Fram tills idag. Skapa din egen vatten-, regn- och vindtåliga lampa med Creative-Cables höga kvalitet.

Varför välja EIVA

Vattentätt och regntåligt

EIVA är världens första IP65-trådbundna lamphållare: tack vare den speciella isolerande gelen inuti och ett membran som sitter hermetiskt på ljuskällan kan den stå emot regn och stormar.

Designat för utomhusbruk

EIVA-belysningssystemet är helt utformat, konstruerat och patenterat av Creative-Cables och ger dig möjlighet att belysa ditt utomhusutrymme, din trädgård, uteplats eller terrass med unika lösningar.

100% Anpassningsbart

Du kan köpa enskilda komponenter för att skapa din egen skräddarsydda utomhusbelysning eller be oss skapa en lampa som levereras färdigmonterad. Varje element kan väljas och ändras för att passa dina behov.

Fermaluce EIVA

LYS UPP DINA UTOMHUSUTRYMMEN

Med EIVA-lampor kan du förändra utseendet på dina utomhusutrymmen med tryggheten av en produkt som är tillverkad i Italien och som är helt vattentålig. Varje lampa är tillverkad av mjuka silikonkomponenter som finns tillgängliga i flera olika färger. Välj kabellängd, tillbehör och färgkombinationer för en produkt som är anpassad efter dina behov.
De tillgängliga modellerna är:

• Bärbara plug-in-lampor för utomhusbruk, även kallade Snake, finns i version Pastell eller Elegant, antingen med synlig ljuskälla eller komplett med lampskärm, helt anpassningsbara med hjälp av  KONFIGURATORN.

• Vägglampor, Fermaluce i version Pastel eller Elegant, med synlig ljuskälla eller lampskärm. Perfekt som funktionell belysning på en uteplats eller i badrummet.

• Enkla pendellampor i version Pastel eller Elegant, med synlig ljuskälla eller komplett med lampskärm. Varje version kan också köpas komplett med en kabelkrok, perfekt för dig som har ett eluttag på väggen men drömmer om en taklampa.

Takkopp eller stickpropp?

Som utgångspunkt kan du välja antingen en takkopp eller en stickpropp. Med EIVA IP65-takkopp med ett hål i silikon soft touch kan du skapa helt vattentäta pendel- och vägglampor eller till och med ljusslingor. Med den fuktbeständiga IP44-stickproppen kan du skapa plug-in-lampor som kan användas när och var du vill.

VÄLJ LAMPHÅLLAREN

EIVA:s lamphållare med 1 eller 2 uttag är tillverkade av svart eller vit termoplast, är vattentåliga och rymmer både synliga ljuskällor och lampskärmar med E27-fäste. I versionen med enda ingång kan de köpas som naken variant eller med en beläggning i silikon soft touch, tillgänglig i två former och diverse färger.

ANSLUT FLERA LAMPOR

För att belysa flera punkter i ditt utomhusutrymme kan du utnyttja EIVA-3:s potential, en IP65 3-vägsanslutning som ger möjlighet att skapa 100% vattentäta och dekorativa belysningsinstallationer med brett ljusutsläpp. Skapa en ljusslinga, en väv eller koppla ihop flera upphängningar: du bestämmer själv hur ljuspunkterna ska placeras och hur långt de ska vara ifrån varandra.

Giunto EIVA

VÄLJ KABELN

Creative-Cables utomhuskablar är utformade för att du ska kunna skapa skräddarsydd utomhusbelysning som passar dina behov med garantin att de står emot vatten och regn. Välj mellan naturliga material som jute och linne eller ljusa färger med silkeeffekt och ge din utomhusbelysning en unik touch.

Låt dig inspireras

EIVA ELEGANT, världens första utomhus E27

Eiva-3, 3 vägsanslutning

Snake EIVA Swing

EIVA PASTEL Utomhus Pendellampa

EIVA PASTEL Utomhus Pendelupphäng för lampskärm

Fermaluce EIVA med Diamond lampskärm


Meny