Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBKBS27SW

Kit lamphållare E27 i silikon med dold strömbrytare och dragavlastare

Ny produkt

Tillgänglig

125,00 kr

- +

Om du letar efter en färgglad och rolig E27 lamphållare i silikon med strömbrytare att matcha med din favorit ljuskälla, då har vi den perfekta lösningen för dig. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är samtidigt hållbar, flexibel och lätt. Tillgänglig i många olika färger, den smälter perfekt in i alla miljöer, och garanterar ett utmärkt resultat, både estetiskt och funktionellt.

Varför välja silikon?

Silikon är hållbart, mjukt och behagligt att känna på. Det är också motståndskraftigt mot höga temperaturer, kemiska påverkningar och oxidation. Silikon är ett lätt material, isolerande och i princip oförstörbart. På grund av alla dessa egenskaper uppskattas det alltmer av designers och inredare.

Vilka är fördelarna med en lamphållare med vippströmbrytare?

Knappströmbrytaren är en väldigt klassisk typ av strömbrytare: när knappen trycks behåller den positionen. Det är en väldigt praktisk komponent, lätt att hantera och perfekt att använda med en enda hand. Välj en lamphållare med den här typen av strömbrytare om du behöver slå på eller av en lampa utan att använda en vägg- eller takströmbrytare. Skapa färgglada och praktiska vägglampor med den här praktiska lösningen.

I vilka miljöer passar den här lamphållaren?

Creative-Cables E27 lamphållare i silikon passar perfekt i alla miljöer, tack vare sitt breda utbud av färger, från naturliga till livfulla nyanser. Den dolda dragavlastaren och strömbrytaren gör dessutom att designen förblir slät, oavsett vilken nyans du har valt. På vår hemsida hittar du ett brett utbud av takkoppar i silikon, som ger möjlighet att skapa matchande och imponerande lampor.

Vad är fördelen med den här lamphållaren om du inte vill använda den i en pendel utan i en vägglampa?

Den här E27 lamphållaren i silikon kan dessutom monteras med en led, en förlängning eller en Creative Flex, vilket är tillbehör som kräver M10x1-gängstång (ingår). Därför har vi lagt till en speciell plastkomponent i kittet som kan användas istället för dragavlastaren. Tack vare den här komponenten kommer silikonskalet att behålla en perfekt form i alla typer av lampor.

Ge personlighet till dina lampor och skapa ett ännu mer färgglatt och inbjudande hem med Creative-Cables E27 lamphållare i silikon med dold draglavlastare och strömbrytare.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ner bruksanvisning
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Kit lamphållare E27 i silikon med dold dragavlastare:
Diameter: 44 mm
Höjd: 110 mm
Övre hål: 10 mm

Slät, svart lamphållare E27 i termoplast med strömbrytare E27, ENEC certifierad.
Kabeltyp och tvärsnitt: styv eller flexibel med tvärsnitt från 0,5-2,5 mm².
Dragavlastare i teknopolymer och gängad stång M10x1 ingår.

 
Datablad
Typ av produktLamphållare för synlig ljuskälla
MiljöInomhus
StrömbrytareJa
MaterialSilikon
SockelE27
LampskärmarUtan lampskärm
SmartNej
Ladda ned tekniska specifikationer

6 andra produkter i samma kategori:

Meny