Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBKSI-LB01

SI! 5V bärbar lampa i presentförpackning

Ny produkt

Tillgänglig

398,00 kr

- +

Om du letar efter en innovativ och designad present då är SI!, den bärbara lampan i presentförpackning, den perfekta lösningen för dig. Denna 5-volts lampa med unik teknologi (patent-pending) är nu tillgänglig med en exklusiv förpackning som kan även användas som ett fodral, vilket förvandlar den till en säker och effektfull present.

Vad menas med 5 volts lampa?

5-voltsteknologin som används av SI! lampan skapar en extremt mångsidig produkt som är enkel att använda, eftersom den kan försörjas med vilken USB-C-kabel som helst. Detta innebär att du kan ansluta lampan till vilken enhet som helst som har en USB-C-port, som till exempel en bärbar dator, en powerbank eller en vanlig laddare. På det här sättet kan du använda SI! lampan var som helst utan att behöva oroa dig för att leta efter en strömkälla.

Vad är det som är så speciellt med den här lampan?

Men det är inte allt: med SI! lampan har vi även tänkt på miljön. Vi har inte lagt något till SI!-lampan som inte är nödvändigt - inte ens kabeln - och varje komponent kan enkelt monteras isär och återanvändas eller återvinnas. Eftersom det inte finns några batterier, så är den också väldigt lätt och enkel att ta med sig överallt. Den här versionen levereras med en särskild presentförpackning i kartong med en bas i metall. Den här plastfria förpackningen har utformats för att kunna återanvändas som ett fodral för lampan, vilket gör produkten ännu mer lätt att transportera, hållbar och med låg miljöpåverkan.

Du kan även använda förpackningens metalliska underlag som bas för din SI!-lampa, för en ännu mer personlig och komplett produkt.

Vilken stil har den här 5-volts lampan?

SI!-lampan är inte bara praktisk, den är också extremt elegant. Tillgänglig i vit och svart, den här versionen av den bärbara lampan i presentförpackning passar perfekt för alla typer av inredningsstilar, från minimalistisk till klassisk. Lampan är utrustad med en 5 volts Edison ST64 ljuskälla, som garanterar varmt och mysigt ljus, perfekt för att skapa en avslappnande atmosfär i vilket rum som helst - från vardagsrummet till balkongen, eller för att belysa dina sommarkvällar på gräsmattan eller stranden.

Slutligen, om du letar efter en bärbar lampa för en oväntad, elegant och annorlunda present då är SI!-lampan det perfekta valet. Upptäck här alla tillgängliga versionen av SI!-5 volts lampa samt samtliga kompatibla ljuskällor.

OBS: Den kan inte drivas med Lightning-kontakten som Apple tillverkar, fortfarande närvarande på iPhone och vissa iPad-modeller. Använd en kabel med USB-C/USB-C eller USB-A/USB-C-port.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Bärbar lampa i presentförpackning består av:

SI! lamphållare i vald finish:

  • Mått: Ø 50 mm, h 78 mm
  • Sockel: E27 max 4W
  • Nominell spänning: 5V
  • Klass: III
  • CE märkt

Ljuskälla [BB-B01]: LED, E27 ST64, 5V, 1,3W, 80Lm, 2500K, Ø 64mm, h 140mm

Presentförpackning:

  • Mått: Ø 81 mm, h 210 mm
  • Kartonglåda med lock i metall i vald färg

OBS: Kabel ingår EJ - En extern 5V strömkälla krävs för att driva lampan.

 
Datablad
MoodModern
Typ av produktBordslampa
MaterialMetall
SockelE27
LjuskällaJa
DimbarJa
LampskärmarUtan lampskärm
LjustypDiffust
SmartNej
Bländarbalk360°
Färgtemperatur2500°K
Lumen80 Lm
Antal ljuspunkter1
Ladda ned tekniska specifikationer

4 andra produkter i samma kategori:

Meny