Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesB-KPL27SF2FLPMDR-22

Kit Spostaluce E27 för lampskärm

Ny produkt

Tillgänglig

147,00 kr

- +

En perfekt lösning för älskare av belysningsdesign, Spostaluce-kit E27 för lampskärm ger dig möjlighet att skapa skräddarsydda ljusinstallationer i vilket rum som helst.

Vilka speciella egenskaper har det här kittet?

Spostaluce-kit har en E27 lamphållare som passar med majoriteten av ljuskällorna på marknaden. Det är dessutom kompatibelt med samtliga 2x0,75 textilkablar. Detta ger dig möjlighet att skapa skräddarsydda belysningsinstallationer i vilket rum som helst. Installationen är väldigt enkel, eftersom Spostaluce är utformat för att anslutas direkt till ett eluttag. Tillgänglig i två varianter: vit och svart.

Hur monteras lampskärmen?

Spostaluce-kit med E27 lamphållare ger dig möjlighet att montera en lampskärm: du behöver bara skruva loss ringen, sätta in din favorit lampskärm och skruva sedan ringen för att fästa lampskärmen. Lamphållarens kompakta och minimalistiska design skapar en perfekt produkt för alla typer av miljöer: lampskärmen du väljer kommer att ge karaktär och som kommer att belysa dina rum med stil.

Vilka typer av lampor kan skapas med Spostaluce-kit E27 för lampskärm?

Tack vare det här mångsidiga kittet har du friheten att skapa vilken ljusinstallation som helst. Proceduren är enkel: installera kittet på väggen eller i taket, anslut det till entextilkabel, stickpropp och din favorit E27-ljuskälla som bäst passar din personliga stil och behov.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Ladda ner bruksanvisning
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Kit Spostaluce E27 för lampskärm består av:
- Spostaluce med 2 sidohål
- Lamphållare E27 med skärmring i termoplast och tätning i PVC

Sockel E27 Max 12W LED
Spänning 220-240V
Klass II
Mått diameter 50 mm, höjd 75 mm (inklusive Spostaluce)
Skruvterminaler för 0,75-1,5 mm2 styva och flexibla kablar

CE-märkt

Skruvar och väggpluggar ingår EJ i kittet.

Ladda ned tekniska specifikationer

6 andra produkter i samma kategori:

Meny