Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBKROSSI

Kit takkopp i silikon med centralt hål och möjlighet till sidohål

Ny produkt

Tillgänglig

86,00 kr

- +

Om du vill förvandla dina hängande lampor till ett verkligt designelement, då är Creative-Cables kit takkopp i silikon det rätta valet för dig. Med 12 olika färger att välja mellan, den här takkpppen med centralt hål ger även möjlighet till att använda ett sidohål, livlighet och funktionalitet i en enda lösning.

Vad är det som är så speciellt med den här takkoppen?

Långt ifrån att bara fungera som ett sätt att täcka elektriska anslutningar på väggen eller taket, takkoppen är en dekorativ detalj som ger din lampa unik stil och personlighet, vilket ger hela rummet karaktär och charm. Den här lilla takkoppen, utan synliga skruvar, är utformad för att möjliggöra enkel och snygg kabeldragning, särskilt tack vare den väggfäste i plast med en särskild plats för att placera en trepolig kopplingsklämma i.

Takkoppen levereras dessutom med en speciell dragavlastare som ger möjlighet att montera både en hängande kabel och en M10x1-gängstång (ingår). Vid installation av vägglampor kan silikonskalet vändas för att fästa takkoppen på väggen.

Varför välja silikon?

Silikon är ett material som kombinerar lätt vikt med en behaglig känsla. Det är betydligt motståndskraftigt mot höga temperaturer, kemikalier och oxidation, samtidigt som det är mjukt, isolerande och i stort sett oförstörbart. Av dessa skäl är det inte förvånande att det blir alltmer uppskattat och att numera används av designers och inredare som söker ett pålitligt och mångsidigt material för sina skapelser.

Varför ett sidohål?

Takkoppens ena sida har ett spår där du enkelt kan göra ett hål med en kniv eller sax. På detta sätt kan man till exempel ansluta två takkoppar av samma typ och skapa två lampor från en enda ljuspunkt. Alternativt kan takkoppen användas längre bort från ljuspunkten genom att ansluta det till en textilkabel och en stickpropp.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ner bruksanvisning
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Höjd: 46,5 mm.
Diameter: Ø 88 mm.
Håldiameter: Ø 10 mm.

Takfäste.

OBS: tillbehör för att ansluta takkoppen till strömförsörjningen INGÅR EJ i kittet, men kan köpas till.

 
Datablad
Typ av produktTakkopp
Antal hål1
Antal sidohål1
FormRunt
Storlek88 mm
MiljöInomhus
StrömbrytareNej
MaterialSilikon
LampskärmarUtan lampskärm
SmartNej
Ladda ned tekniska specifikationer

25 andra produkter i samma kategori:

Meny