Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBCABLO

Cablò Kit, hållare av återvunnen plast för att skapa lampskärmar

Ny produkt

Tillgänglig

87,00 kr

- +

Cablò, designad av den Turin-baserade designern Fabrizio Alessio, är en hållare av återvunnen plast som ger dig möjlighet, på ett enkelt och billigt sätt, att ändra utseendet på dina pendellampor, eftersom den blir en riktig lampskärm som inte behöver någon speciell lamphållare.

Det är väldigt enkelt att använda Cablò. Öppna de två höljena, sätt in en Creative-Cables 2x0,75- eller 3x0,75-textilkabel som är minst 50 cm lång i de särskilda facken och du är klar. Tack vare den integrerade dragavlastaren kan du fästa Cablò på vilken kabel som helst, precis ovanför lamphållaren.

Välj din Cablò-kit i svart eller flerfärgad version, där du kan se tecken på ett tidigare liv, och använd den för att skapa din egen personliga lampa. Genom att sätta in kablarna i olika kombinationer kan du få till olika former och vävar. Du kan ändra Cablòs utseende så ofta du vill, för att anpassa den till varje rum (eller ditt humör!) . För en lampskärm som är bra för både dig och miljön.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Cablò-kit tekniska specifikationer:

  • Material: återvunenn plast
  • Diameter: 10 cm

Obs: Upphängningskabeln ingår ej - kablarna ingår ej. Cablò är utformad för användning av runda Creative-Cables textilkablar med tvärsnitt på 0,75 mm och en längd på minst 50 cm.

 
Datablad
MaterialTermoplast
Ladda ned tekniska specifikationer

Tillbehör

30 andra produkter i samma kategori:

Meny