Materia - våra keramiska lampskärmar nu i nya färger

Våra keramiska lampskärmar är kärleksfullt producerade enligt traditionella hantverksmetoder i Venedig i Italien. Varje lampskärm är på så vis unik där små olikheter bidrar till en genuin och vacker effekt. Vi lanserar nu tre nya färger i vår omåttligt populära Materia-kollektion.

 

Vitt och fräscht

Vitt är verkligen en tidlös färg som vi hittar i både moderna och mer klassiska miljöer. Våra keramiska lampskärmar i vit glasyr passar också till många olika stilar. Vi tycker särskilt att den är ett mycket spännande inslag i en minimalistisk och ren inredning med mycket inslag av ljust trä.

lampskärm vit keramik

Rå stil med värme

Våra keramiska lampskärmar med rostfärgad yta är verkligen några tungviktare. De är precis så råa och rejäla som krävs för att skapa rätt stämning i tuffa, industriella och intressanta miljöer. Kombinera som på bilden med enkla glödljus och lamphållare i porslin för en komplett belysningslösning. 

Keramisk lampskärm i rostfärg

 

Cementeffekt

Lampor i cement är också en perfekt detalj i en industriell miljö. Det leker med känslan av "inne och ute" och är ett neutralt men ändå tongivande inslag i en interiör. Cementytan gifter sig väl med våra keramiska lampskärmar som är rejäla och robusta med en härlig tyngd.

Keramisk lampskärm cementyta

 

En färgstark kollektion

Materia-kollektionen finns sedan tidigare i fyra färger med medelhavstoner. Terrakotta, himmelsblå, korall. klargrön och duvgrå. Gå in på vår hemsida och hitta din favorit.

Kombinera med någon av alla våra komponenter för att bygga din egen lampa. Om du tycker att det är komplicerat så ring oss så hjälper vi dig.

Lampskärm keramik medelhavsfärger

Posted on 2019-09-01 Nyheter

Nyss sedda

Inga produkter

Meny