Chat with us, powered by LiveChat

Creative-Cables går in i Bio-Hotel Kenners LandLust

Hotellet invigdes år 2000 och är en pionjär inom hållbarhet, eftersom det renoverades på ett ekologiskt sätt och har ett komplett ekologiskt utbud. Det är den idealiska platsen för dig som gillar att vara i kontakt med naturen utan att behöva ge upp bekvämligheten.

Biohotel Kenners LandLust i Wendland (i Niedersachsen, nära Hamburg och Hannover) öppnade även imponerande trädhus, år 2023. Dessa arkitektoniskt innovativa och helt hållbara rum och sviter omges av naturen och belyses av Creative-Cables lampor.

Nattduksbordslampor utöver det vanliga

  • 798,00 kr Tillgänglig
    Om du behöver förvandla en belysningspunkt till en lampa, Fermaluce med integrerad strömbrytare i tak/väggkoppen är lösningen för dig. Du kan installera den i en befintlig ljuspunkt och styra den med en enkel på/av knapp, utan att bryta ner väggar eller ändra något i elsystemet. Den här lampan är väldigt funktionell tack vare den 30 cm långa Flex och...
  • 352,00 kr Produkten finns med olika alternativ
    Produkten finns med olika alternativ
    En färgglad hängande lampa i silikon med en enkel och väldigt mångsidig design. Den perfekta lösningen för en lampa som smälter in i varje miljö, tack vare det breda utbudet av färger, både klassiska och livfulla.Den färgade silikonfinishen och den matchande textilkabeln gör den här lampan till den perfekta lösningen för att ge liv åt din omgivning. Ha...

Mittpunkten i trädrummen är de minimala träsängarna, vända mot de stora fönstren och upplysta av Fermaluce Flex 30 Pastel-lampor med en liten väggkopp med strömbrytare och mini spotlight GU10. Tack vare den rörliga förlängningen och spotlighten är denna lampa otroligt funktionell. Du kan forma den efter dina önskemål, och den kan omformas om och om igen för att alltid rikta ljusstrålen exakt dit du behöver den. Dessutom ger väggkoppen med på/av-knapp fullständig kontroll över ljuset, utan att det krävs en separat strömbrytare.

Upphängt i naturen

Hela sovrummet och vardagsrummet belyses däremot av en enda takpendel som matchar alla möbler och accessoarer i rummet. För att få ljuset att hamna exakt där det önskades, det vill säga bort från takkoppen, användes en kabelkrok i båda rummen. Kabelkroken har en skruvspärr som ger ett säkert grepp och blockerar kabelns rörelse.

Gör plats för ljuset

  • 1 069,00 kr Tillgänglig
    För dig som letar efter en liten lampa med stor personlighet har vi tagit fram den här Fermaluce med 2 justerbara Mini GU1d0 Spotlighter. En liten och justerbar vägglampa som ger dig möjlighet att rikta ljuset precis där du behöver det.Tillgänglig i diverse olika färger (från klassisk svart och vit till ljusa pastellfärger) kommer du garanterat att...

En serie vägglampor kompletterar belysningen av dessa stämningsfulla och originella rum som hyllar naturen. Oavsett om de är enkla eller dubbla, med takkopp eller stickpropp, lyser de upp varje fokuspunkt i rummet, såsom extrasängen eller entrén, och ger färg samt personlighet åt rummet.

Posted on 2023-11-20

Meny