Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cables BPDSI

Pendellampa i färgat silikon med textilkabel

Anpassa

Ny produkt

Tillgänglig

281,60 kr

- +

En färgglad hängande lampa i silikon med en enkel och väldigt mångsidig design. Den perfekta lösningen för en lampa som smälter in i varje miljö, tack vare det breda utbudet av färger, både klassiska och livfulla.

Den färgade silikonfinishen och den matchande textilkabeln gör den här lampan till den perfekta lösningen för att ge liv åt din omgivning. Ha kul när du leker med färger och nyanser. Välj livfulla nyanser för att öka ljusstyrkan i rummet. Eller, om du vill ha ett mjukare resultat, välj pastellfärger.

Var kan den här lampan i silikon användas?

Tillgänglig i många diverse färger, den här taklampan passar perfekt i alla rum. Röd, gul, svart, petrolfärgad eller i en av 12 andra nyanser, den här lampan kan bli stjärnan i köket såväl som i kontorsrummet eller i barnrummet.

Varför välja silikon?

Silikon är ett hållbart, mjukt och behagligt material att känna på. Det är motståndskraftigt mot höga temperaturer, kemiska påverkningar och oxidation, och samtidigt lätt och isolerande. Det är inte förvånande att det blir alltmer uppskattat och används av designers och inredare som söker ett pålitligt och mångsidigt material för sina skapelser.

Vilka ljuskällor passar bäst till den här lampan?

Den här hängande lampan kan köpas komplett med ljuskälla: vi har valt en transparent G125 globformad ljuskälla som passar perfekt i alla rum. Alternativt kan du ta en titt på vårt utbud av designade LED-lampor med E27-sockel och hitta den som passar dig och ditt hem.

En färgglad hängande lampa, tillverkad av hållbara material och till ett smart pris som kommer att uppskattas av alla fans av popstil. Den hängande lampan är perfekt för att ge personlighet åt ett kök, ge färg åt en matsal eller lysa upp ett barnrum.

Mer detaljer

 
Mer information

Pendellampan består av:

  • 120 cm av textilkabel 2x0,75 i vald finish
  • takkopp i silikon i vald finish
  • kit lamphållare E27 i silikon max 53W för synlig ljuskälla i vald finish

CE-märkt

Ljuskälla [BB-E05]: LED, transparent, G125, 4W, 470 Lm, 2700K, E27, E, bredd 125 mm, höjd 178 mm

 
Datablad
MoodModern, Colorful
Typ av produktPendellampa
MaterialSilikon
SockelE27
LjuskällaJa, Nej
DimbarNej
LampskärmarUtan lampskärm
LjustypDiffust
SmartNej
Bländarbalk360°
Färgtemperatur2700°K
Lumen470 Lm
Antal ljuspunkter1
Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Meny