Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBSPM2PAL02

Dubbel taklampa med konformade lampskärmar i trä

Ny produkt

Tillgänglig

1 726,00 kr

- +

Låt dig fascineras av den här härliga dubbla pendellampan, där lampskärmarna i klibbal är protagonisterna. De är handgjorda i Italien och är helt obehandlade. Du kan välja att använda dem i deras naturliga nyans där ådrorna framhävs, eller anpassa dem med en lackfärg för att integrera dem smidigt i din inredning.

Den här lampan representerar en perfekt harmoni mellan trä och metall. Lampskärmen i klibbalträ, med sin koniska form och klassiska design som tillverkats för hand, ger karaktär åt hela verket och understryker kvaliteten och det unika med en produkt som är tillverkad i Italien. Takkoppen i metall med sidohål, textilkablarna, som enkelt kan fästas i taket tack vare kabelkrokarna, kompletterar designen. Denna lampa är idealisk för en mängd olika miljöer och ger inte bara ett estetiskt tilltal utan även ett direkt och riktat ljus. Dess form är utformad för att rikta ljuset nedåt, vilket säkerställer optimal, skuggfri belysning, perfekt för aktiviteter som läsning eller matlagning.

En LED-ljuskälla med lång filamenttråd sprider ett varmt och behagligt ljus som lyser perfekt bordet eller bänken i köket, och kombinerar hållbarhet med energibesparing. Anpassa produkten genom att välja din favorit ljuskälla eller anpassa den i vår konfigurator.

Notera: Produktrester som uppstår vid svarvning går inte till spillo, utan omvandlas till pellets för uppvärmning!

Mer detaljer

  • Mer information
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Mått:
Längd från taket: 121 cm - justerbar medvåra tillbehör
Larghezza Paralume: diametro 30cm
Lampskärmens höjd (utan lamphållare): 14,3 cm

Belysning för varje ljuskälla:
Sockel: E27
7W
806 Lumen (motsvarar en gammal 60W glödlampa)
Spänning: 220-240V
Färgtemperatur: Varmt ljus (2700K)
Ljuskällans livslängd: 15.000 ore

Ersättningsljuskälla: BB-T02
Ersättningslampskärm: konformad lampskärm i klibbalträ

För att bevara träets naturliga utseende rekommenderar vi att du torkar av lampskärmen med en trasa och undviker att använda kemikalier som kan förändra ytan.

2 krokar i vald finish

Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny