Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBPDM83FC2L-L7

Taklampa med smoky konformad Ghost ljuskälla

Ny produkt

Tillgänglig

2 310,00 kr

- +

Dekorera dina utrymmen den här pendellampan med Ghost ljuskälla, en riktig designpärla som förenar enkelhet och elegans i en enda dekorativ lösning. Denna lampa är utformad för att förgylla alla miljöer och skiljer sig från mängden genom sin moderna stil och den sofistikerade effekten av ljusspel.

Den är tillverkad av högkvalitativa material och har en smoky konisk ljuskälla med rökfärgat glas som sprider ett varmt, behagligt ljus. Den lyser inte bara upp rummet, utan förvandlar det och förhöjer dess estetik med en flyktig, eterisk charm.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Mått:
Längden från taket: 140 cm cirka - justerbar med våra tillbehör
Takkoppens diameter: 8,3 cm

Belysning:
Sockel: E27
Effekt: 6W
Lumen: 400 Lumen (motsvarar en gammal 40W glödlampa)
Volt: 220-240V
Färgtemperatur: Varmt ljus (1900K)
Ljuskällans livslängd: 20.000 timmar

Ersättningsljuskälla: BB-G11

Rengör regelbundet med en mjuk trasa och undvik att använda kemikalier som kan förändra ytan.

Takkoppens sidohål är täckta, men de är lätta att öppna och ger dig friheten att flytta lampan precis dit du vill. Om du vill placera den på en punkt där det inte finns någon ljuspunkt, kan du använda dessa hål för att förlänga elanslutningen sidledes. Dessutom möjliggör de även skapandet av en snygg komposition med flera lampor. Dessa hål gör anslutningen enklare, vilket gör det möjligt att skapa ett enhetligt belysningssystem.

Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny