Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBLPWPASTEL

UFO COLOR, lampskärm i målat trä

Ny produkt

Tillgänglig

234,00 kr

- +

UFO - Unconventional Flying Object - är en lampskärm i trä som kännetecknas av en minimalistisk och funktionell design, perfekt för att återskapa en modern och skandinavisk inredningsstil.
Det nya versionen i målat trä finns tillgänglig i diverse pastellfärger, som sträcker sig från ljusa till livliga färger, som är perfekta inte bara för barn- eller sovrummet, utan även för att smälta in i moderna vardagsrum eller kök.

Varje UFO-lampskärm är tillverkad av trä och har en diameter på 33 cm och en tjocklek på 0,5 cm. De stilrena linjerna och möjligheten att ha ljuskällan helt synlig gör den här lampskärmen idealisk för att skapa upphängningar i serie med andra lampskärmar eller originella vägglampor.

Släpp loss din kreativitet och komplettera lampskärmen med matchande tillbehör, ljuskällor och textilkablarkablar från Creative-Cables katalogen.

OBS! Ljuskälla och lamphållare ingår EJ.

Mer detaljer

 • Mer information
 • Datablad
 • Ladda ned tekniska specifikationer
 • Policy

  • Namn: 14 day return policy
  • Beskrivning

   Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

   Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

  • Klicka här För mer information

 
Mer information

UFO COLOR lampskärm i målat trä - tekniska specifikationer:

Material: Trä mdf
Fäste E27.
Diameter: 330 mm.
Hålöppning: 42 mm.
Tjocklek: 5 mm.

 
Datablad
Depth Width Side To Side33
Depth Height Floor To Top1
Depth Front To Back33
Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny