Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBKPAL02

Konformad lampskärm i trä

Ny produkt

Tillgänglig

482,00 kr

- +

Låt dig förtrollas av denna fantastiska lampskärm i klibbal, en skapelse som representerar italienskt hantverk och enastående design. Varje del är handgjord med noggrann uppmärksamhet på detaljer, med charmiga ådringar som ger en känsla av exklusivitet.

Lampskärmens koniska form ger varje lampa en diskret elegans som inte går obemärkt förbi. Träet, med sin varma naturliga ton, utstrålar en känsla av genuinitet. Du kan därför använda den som den är för ett naturligt utseende eller, om du föredrar det, anpassa den med en touch av färg för att skapa en produkt som är personlig och anpassad efter dina specifika inredningsbehov.

Det riktade ljuset från denna lampskärm är idealiskt för läsning, matlagning eller att bara avnjuta en god måltid. Lampskärmens form styr ljusflödet på ett specifikt sätt och skapar en skarp och fokuserad ljuseffekt. Det är den perfekta balansen mellan funktionalitet och estetik, och förvandlar inte bara det belysta området utan hela miljön.

Slutligen är vi medvetna om att varje biprodukt kan öppna upp nya möjligheter: träavfall förvandlas till träspån, som i sin tur förnyas som pellets och därmed bidrar till en miljömässigt hållbar uppvärmning.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ner bruksanvisning
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Mått:
Diameter: 151 mm
Höjd: 143 mm
Hålöppning: 45 mm

Material: klibbalträ

Sockel: E27

För att bevara träets naturliga utseende rekommenderar vi att du torkar av lampskärmen med en trasa och undviker att använda kemikalier som kan förändra ytan.

OBS: 2 st E27-skärmringar i termoplast ingår i förpackningen

Upptäck produkterna i serien: pendellampa, dubbel pendellampa, Fermaluce med böjd förlängning.

 
Datablad
SockelE27
MaterialTrä
Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny