Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBPARIME27-M

Impero mini lampskärm med E27-fäste för bords- eller vägglampa

Ny produkt

Tillgänglig

152,00 kr

- +

Impero mini lampskärm i tyg med E27-fäste är den perfekta lösningen för små bords- eller vägglampor. En liten och klassisk lampskärm med tidlös elegans, med endast 14 cm i diameter och 12 cm i höjd, perfekt för nya skapelser eller för renovering av lampor som förtjänar ett nytt liv.

Vilka egenskaper har den här lampskärmen?

Impero lampskärm, med sitt E27-fäste, är kompatibel med majoriteten av lamphållarna med E27-sockel. Tillgänglig i olika färger, olika tyger (från jute till canvas), med slät- eller veckade struktur, perfekt för att smälta in i alla miljöer.

Vilken typ av lampa passar den här lampskärmen till?

Samtliga små skrivbords- eller vägglampor, traditionella eller trådlösa (som den bärbara Cabless11 och Cabless12 lampan) kan kompletteras med den här lampskärmen. Tillgänglig i olika naturliga nyanser, perfekt för klassiska och raffinerade skapelser som berikar alla rum, från matsalen till sovrummet.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Impero mini tyglampskärm. Tekniska specifikationer:

Material: tygbeläggning applicerad på plastfolie för att säkerställa stabilitet
Sockel: E27
Diameter: 14 mm
Höjd: 12 mm

OBS: ljuskälla och lamphållare ingår EJ.

Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny