Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBDD24GE

Ellepì "Kaleidoscope" platt mini lampskärm med geometriska mönster, diameter 24 cm - Tillverkad i Italien

Ny produkt

Tillgänglig

183,00 kr

- +

Skapa en magisk färgexplosion i ditt hem med kollektionen "Kalejdoskop". Lampskärmarna, med sina livfulla geometriska mönster, hyllar glädjen och ger en dynamisk och stimulerande visuell effekt. Varje design är som ett intrikat pussel av färgsprakande nyanser och skarpa linjer som fångar uppmärksamheten och förvandlar belysningen i varje rum till en unik och färgrik upplevelse.

Varje platt lampskärm har en diameter på 24 cm, vilket gör den perfekt för både tak- och vägglampor. Den innovativa användningen av Dibond®, ett starkt och mångsidigt material, garanterar hållbarhet, motståndskraft mot tidens påverkan och anpassningsförmåga till olika miljöer, både inomhus och utomhus. Lampskärmarna från "Kaleidoscope"-kollektionen är skapade och tillverkade i Italien och tar rollen som huvudpersoner i rummet med sin balans mellan estetisk djärvhet och praktisk funktionalitet.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Mått:
Diameter: 240 mm
Centralt hål: 43 mm
Tjocklek: 3 mm
Vikt: 157 g

Material: Dibond®

Sockel: E27

100% Tillverkad i Italien

Ellepì mini-lampskärmen är dekorerad på ena sidan och är vit på den andra.

Använd en mjuk trasa för att rengöra Dibond® lampskärmar och undvik aggressiva eller slipande rengöringsmedel.

Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny