Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBKSPOTLE27

Tub-E27, lampskärm i trä för spotlight med E27 lamphållare med dubbel skärmring

Ny produkt

Tillgänglig

352,00 kr

- +

Tub-E27 är en lampskärm i bokträ, speciellt utformad för spotlights med en E27 lamphållare och dubbla skärmringar. Nu har designälskare chansen att experimentera med olika ljuskällor, vilket ger möjlighet att leka med färgtemperaturer och ljusstyrkor. Tillverkad i Italien, är denna lampskärm väldigt mångsidig och lämpar sig perfekt för att skapa stark och riktad belysning i miljöer där framträdande punktbelysning är önskvärd. Oavsett om den används i en minimalistisk vägglampa eller i en imponerande ljuskrona, har denna produkt en unik design som fångar uppmärksamheten.

Tub-E27 är det optimala valet för dig som söker en flexibel belysningslösning som kan anpassas efter olika stil- och funktionskrav. Tillverkad av hållbart och starkt bokträ, kombinerar den robusthet med en stilren estetik. Dess anpassningsbara natur ger dig möjlighet att välja mellan det naturliga utseendet eller att själv skapa en personlig touch genom lackering. Dessutom, med fokus på hållbar produktion, omvandlas träbearbetningsavfall till pellets för uppvärmning, vilket säkerställer att ingenting går till spillo.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Mått:
Diameter: 87 mm
Höjd: 200 mm
Inre håldiameter: 72,5 mm

Material: bokträ

Sockel: E27

För att bevara träets naturliga utseende rekommenderar vi att du rengör lampskärmen med en trasa och undviker att använda kemikalier som kan förändra ytan.

OBS: en E27 lamphållare i termoplast med dubbla skärmringar ingår i kittet

Här är några ljuskällor som du kan kombinera med denna lampskärm: CE-LR63-082730, DL700131.

Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny