Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBIP44-E27-2

Vägg- eller taklamphållare för lampskärm E27 - Vattenät IP44

Ny produkt

Tillgänglig

121,00 kr

- +

En liten produkt för stora resultat. Den här E27 lamphållaren för lampskärm är lösningen för att lysa upp alla dina rum. Patenterad av Creative-Cables, en produkt med måttlig storlek och enkel design, som ger dig möjlighet att att skapa imponerande ljuskompositioner i kombination med din favorit lampskärm som passar din stil och dina behov. Dessutom behöver du inte använda någon takkopp och kan fästa den här E27 lamphållaren direkt på väggen.

Tack vare ett särskilt membran som skyddar dess insida, har den här produkten en IP44 skyddsnivå, vilket ger möjlighet att använda den med all säkerhet även utomhus - till exempel på en uteplats eller veranda - eller i badrummet.

Var kan den här lamphållaren användas?

Den här produkten är väldigt mångsidig och kan användas i olika sammanhang: i entrén eller i köket, under ett skärmtak eller på verandan. Den har en kompakt och minimalistisk design och den är dessutom perfekt för alla typer av rum: det är lampskärmen som du väljer att kombinera den med som kommer att förvandla dina utrymmen.

Vilka är fördelarna med att använda en E27 lamphållare?

Väldigt enkel att använda, den här E27 lamphållaren är bland de vanligaste på marknaden. Bland de främsta fördelarna är att den är okomplicerad att montera: det räcker med att skruva in ljuskällan i lamphållarens sockel och det är klart. Tack vare dess skruvformade fäste är ljuskällan dessutom stadigt fastsatt inuti lamphållaren, vilket minimerar risken för fall och oavsiktliga skador.

En annan fördel med att använda en E27 lamphållare är dess mångsidighet. Den är kompatibel med olika typer av ljuskällor och samma lamphållare kan användas för olika belysningsbehov, utan att behöva köpa en ny tillbehör gång på gång.

Sist men inte minst är E27 lamphållaren en väldigt ekonomisk och enkel komponent att hitta på marknaden.

Vad betyder skyddsklass IP44?

Skyddsklass IP44 identifierar säkerhetsnivån för den här E27 lamphållaren för lampskärm mot inträngning av främmande föremål såsom damm och fukt. Specifikt indikerar den första siffran att lamphållaren är skyddad mot fasta föremål med en diameter på över än 1 mm, medan det andra numret indikerar skyddet mot vattenstänk från alla riktningar. Det betyder att Creative-Cables lamphållare är lämplig för utomhusbruk eftersom den garanterar god motståndskraft mot väderförhållandena, men den kan inte utsättas direkt för regn och oväder.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ner bruksanvisning
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Specifikationer:
Lamphållare med skärmring i termoplast och PVC-tätningar. För lampskärm.

  • Sockel E27
  • Spänning 220-240V
  • Klass II
  • Skyddsgrad IP44
  • Mått Ø 50 mm, höjd 60 mm
  • Skruvterminaler för 0,75-1,5 mm2 styva och flexibla kablar

Tillverkad i Italien

CE-märkt

Skruvar och väggpluggar ingår EJ.

 
Datablad
Typ av produktLamphållare för lampskärm
MiljöUtomhus, Inomhus
StrömbrytareNej
SkyddsgradIP44
MaterialTermoplast
SockelE27
Färgtemperatur2700°K
Lumen640 Lm
Ladda ned tekniska specifikationer

16 andra produkter i samma kategori:

Meny