Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBFIN272L04-SST

Vägglampa i trä med tvåpolig stickpropp

Ny produkt

Tillgänglig

780,00 kr

- +

Från föreningen av Snake, Creative-Cables plug-in lampa, och Pinocchio, vårt trästöd, föds en vägglampa i trä som perfekt kompletterar varje rum med en touch av elegans och originalitet..

Varför är den här lampan så speciell?

Snake består av en lamphållare av naturligt trä, en textilsladd från Creative-Cables, en stickpropp och en strömbrytare. Det som gör den till en original vägglampa är själva stödet, som kallas Pinocchio är utformat för användning med färdigmonterade lampor: kabeln behöver inte träs genom något hål, den lindas istället runt de räfflade trästöden som finns på båda ändarna. Pinocchios arm, tillverkad av 100 % italienskt trä, är rörlig och kan fästas på tre olika höjder för att ge det önskade estetiska resultatet. Tack vare denna funktion passar den perfekt in i alla typer av inredningar, vare sig de är klassiska eller moderna.

Var kan den här lampan användas?

Tack vare denna smarta lösning kan du skapa originella och funktionella ljuspunkter utan begränsningar från befintlig elinstallation. Denna vägglampa i trä levereras med en textilsladd och en stickpropp, och ingen elektrisk kompetens krävs för installationen – det är bara att koppla stickproppen till närmaste eluttag.

I vilka miljöer kan den här lampan användas?

Den här vägglampan är designad med en minimalistisk och elegant stil, perfekt för dig som gillar ren och raffinerad design. Träet ger lampan en touch av värme och originalitet, perfekt för diverse inredningsstilar.

Sammanfattningsvis, om du letar efter en vägglampa i trä med en originell och elegant design, då är den här lampan det perfekta valet för dig. Tack vare Pinocchio-stödstruktur ger den här lampan möjlighet att skapa funktionella och originella ljuspunkter utan att behöva ändra något i den befintliga elkrätsen. Tack vare sin enkla installation är produkten den idealiska lösningen för dig som söker en vägglampa med en unik och modern design.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

SnakeBis sladdställ med lamphållare i trä och textilkabel:

  • 2,5 m textilkabel 2x0,75 RN06 Jute (100 cm från stickpropp till strömbrytare + 150 cm från strömbrytare till lamphållare)
  • E27 lamphållare av slät termoplast med lamphållare i trä i vald finish, max. 57W, ⌀ 50 mm, h 95 mm
  • tvåpolig strömbrytare
  • tvåpolig EU stickpropp 10A

Pinocchio: väggstöd i bokträ

  • Stödets mått: höjd: 24,5 cm, bredd: 3,5 cm, djup: 3,9 cm
  • Armens mått: längd: 24,5 cm, bredd: 1,4 cm, djup: 1,2 cm

OBS:

  • maximal förlängning: 27,2 cm
  • högsta tillåtna vikt: 2,3 Kg

Tillverkad i italien

Ljuskälla [BB-P04]: LED, Glob G125 E27, porslinsaktig yta, 220/240V, 7W, 640 LM, 2700K, Klass F, bredd 125 mm, höjd 178 mm, dimbar

CE-märkt

Ladda ned tekniska specifikationer

Meny