Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBFIN272-SST

Vägglampa i metall med tvåpolig stickpropp

Ny produkt

Tillgänglig

785,00 kr

- +

Om du letar efter en vägglampa med modern och anpassningsbar design, då kan den här lampan i metall vara något för dig En lampa som är som föds från föreningen av vår plug-in lampa Snake och trästödet Pinocchio.

Vad är så speciellt med den här lampan?

Den har två särskilda kännetecken, som båda gör att den skiljer sig från alla andra.

  • Tack vare den textila sladden från Creative-Cables, stickproppen och strömbrytaren, kan du enkelt belysa varje rum utan behov av komplicerad installation. Du behöver bara ett eluttag och du är klar.
  • Stödet kallat Pinocchio är utformat för att möjliggöra användning av färdigmonterade lampor utan att behöva göra hål i väggen. Sladden är lindad runt räfflade trästöd, vilket gör installationsprocessen enkel och snabb. Dessutom är Pinocchios arm rörlig och kan fästas i tre olika höjder för att uppnå önskat estetiskt resultat.

Den här lösningen ger dig möjlighet att skapa en original och funktionell ljuspunkt utan att behöva göra ändringar i den befintliga elinstallationen. Koppla bara lamputskaftet till närmaste eluttag och fäst lampan på väggen i ditt rum.

Vilka färger finns tillgängliga?

Den här vägglampan i metall finns i olika utföranden, både färgglada och lekfulla samt minimalistiska och eleganta, för att tillgodose alla smaker och inredningsbehov. Valet av rätt utförande kan bidra till att skapa den perfekta atmosfären i ditt rum, vare sig det är dämpad belysning för en romantisk atmosfär eller starkt ljus för ett väl belyst arbetsområde. Dessutom kan du matcha den här lampan i metall med vilken taklampa som helst för en samordnad och imponerande effekt.

Sammanfattningsvis, om du letar efter en lättinstallerad vägglampa med modern design och som är mångsidig, då är Snake i metall det rätta valet för dig. Tack vare Pinocchio -stödet kan du skapa en original och funktionell ljuspunkt utan begränsningar från den befintliga elkrätsen. Dessutom har du möjlighet att anpassa Snake efter din smak och inredningsstil.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

SnakeBis sladdställ med lamphållare i metall och textilkabel:

  • 2,5 m textilkabel 2x0,75 i vald finish (100 cm från stickpropp till strömbrytare + 150 cm från strömbrytare till lamphållare)
  • E27 lamphållare i slät termoplast med lamphållare i metall i vald finish, max. 57W, ⌀ 42 mm h 62 mm (för färgerna: svart, vit och satin-titanfärg) ⌀ 43 mm, h 67 mm (för färgen: ljusblå)
  • tvåpolig strömbrytare i vald finish
  • 2-polig 10A europeisk stickpropp i vald finish

Pinocchio: väggstöd i bokträ

  • Stödets mått: höjd: 24,5 cm, bredd: 3,5 cm, djup: 3,9 cm
  • Armens mått: längd: 24,5 cm, bredd: 1,4 cm, djup: 1,2 cm

OBS:

  • maximal förlängning: 27,2 cm
  • högsta tillåtna vikt: 2,3 Kg

Tillverkad i italien

Ljuskälla till finish: svart / ljusblå [BB-P04]: LED, Glob G125, E27, porslinseffekt, 220/240V, 7W, 640 LM, 2700K, F-klass, bredd 125 mm, höjd 178 mm, dimbar
Ljuskälla till finish: mattvit [BB-C07]: LED, Glob G125, E27, Gyllene, 220/240V, 4W, 250 LM, 1800K, bredd 125 mm, höjd 178 mm, dimbar
Ljuskälla till: satin titanfärg [DL700179]: LED, Globe G125 E27 Smoky, 220/240V, 5W, 120 LM, 1800K, bredd 125 mm, höjd 175 mm, dimbar

CE-märkt

Ladda ned tekniska specifikationer

Meny