Chat with us, powered by LiveChat

CABLESS

CABLESS

CABLESS01

Mångsidig, minimalistisk och trådlös. Cabless01 är Creative-Cables första bärbara lampa som drivs av ett internt uppladdningsbart batteri.

En lampa med en lampfot i trä, en stilren design och ett teknologiskt hjärta. Den kan följa med dig överallt och anpassa sig till alla miljöer: från terrassen, där den kommer att lysa upp dina romantiska kvällar, till skrivbordet, redo att inspirera dig med nya idéer.

Lampan har tre ljusintensiteter och själva ljuskällan kan bytas ut, för ett varmt och stämningsfullt ljus för varje tillfälle. Hemma, på kontoret, i trädgården, på restaurangen.

Hållbar design

Hållbara material, energieffektivitet och minskning av avfall har alltid varit viktiga värden för oss. Därför har vi skapat en produkt som är helt och hållet modulär och effektiv.

Naturliga och högkvalitativa material

Lampfot i trä med slät och hållbar yta i tre olika färger: naturligt trä, vit och svart. Cabless01:s touchknapp i mässing ger en extra touch av elegans och charm.

Right to repair

Cabless01 kan monteras isär. I slutet av livscykeln för varje enskild komponent - från batteriet till ljuskällan - kan du enkelt byta ut den. Målet? Att öka produktens livslängd och minska slöseriet av elektroniska resurser.

Stilig och bärbar, men inte bara det...

Tillverkad i Italien

Lampfoten är gjord av trä som tillverkas i Italien. Moderkortet i lampans hjärta är designat i Italien. Och det är i Italien Cabless01 har utformats och tillverkats. För en produkt som garanterar hög kvalité och en omisskännlig italiensk stil.

Uppladdningsbar

Ta Cabless01-lampan vart du vill tack vare det interna batteriet: du kan ladda den senare med en enkel USB-C-kabel genom att ansluta den till en vanlig laddare, powerbank eller dator.

CABLESS02

Essentiella linjer och en kurvig form för Cabless02, den batteridrivna lampan som förbinder en halvsfärisk lampfot av klibbal trä med en förlängning i metall.

En lampa med en stilren design som passar perfekt i diverse miljöer, från moderna till mer boho-chic-inspirerade rummen, tack vare kombinationen av varmt och mjukt trä med sofistikerad och modern metall.

Lampfoten, förlängningen, lamphållaren och ljuskällorna: samtliga element kan kombineras för att skapa din egen skräddarsydda lampa. Alla kan bytas ut när deras livscykel är över, vilket minimerar elektroniskt avfall.

CABLESS12

Stilren, lätt och trådlös, men även väldigt anpassningsbar: Cabless12 är Creative-Cables batteridrivna lampa som kan anpassas mest eftersom du även kan lägga till en lampskärm.

En halvsfärisk lampfot i trä, en förlängning i metall och en lamphållare med dubbel skärmning som kan kompletteras med din favorit lampskärm, oavsett om den är i tyg eller raffia, för en produkt som kommer att passa perfekt i ditt hem.

Och precis som alla batteridrivna lampor i Cabless-serien är den helt demonterbar: vacker för dig och bra för miljön.


Meny