Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBCABLESS02-B01

Cabless02 bärbar och uppladdningsbar lampa med Edison gyllene ljuskälla

personalizza Anpassa

Ny produkt

Tillgänglig

1 069,00 kr

- +

Cabless02 är den perfekta lösningen för dig som vill ha bärbar och mångsidig belysning utan att kompromissa med design. Den halvklotformade lampfoten i trä, i kombination med den eleganta förlängningen i metall, skapar en lampa med ett rent och essentiellt utseende som passar perfekt i alla miljöer. Dessutom kan den enkelt användas var som helst tack vare sitt uppladdningsbara batteri (Li-ion 18650-batteri ingår), utan behov av ett eluttag.

Den här lampan är tillgänglig i tre olika utföranden och kan monteras isär, vilket ger dig möjlighet att välja och matcha din favorit ljuskälla som passar dig och dina behov bland 5-volts LED-ljuskällor, vilket ger en kombination av funktionalitet och estetik. Vi erbjuder den med en Edison ST64-ljuskälla med gyllene finish.

Varför är den här lampan så unik?

Med sitt uppladdningsbara batteri kan den här lampan användas i olika miljöer: från baren till hallmöblerna i ditt hem. Laddningen kan ske vid senare tillfälle genom att helt enkelt ansluta Cabless02 till en laddare, en bärbar dator eller en powerbank med hjälp av en vanlig USB-C-kabel. Dessutom är lampfoten tillverkad av trä som produceras i Italien.

Vilka egenskaper har Cabless02-lampan?

Den här bords- eller skrivbordslampan är perfekt för alla miljöer och har en elegant halvklotformad bas som smälter diskret in i alla inredningsstilar. Du kan välja mellan en vit eller svart lampfot i trä, med matchande förlängning, eller en naturlig bas och lamphållare. I det här fallet kombineras den med en titanfärgad förlängning som ger lampan karaktär och elegans samtidigt som den behåller en stilren och estetisk form. Dessutom kan du välja mellan olika 5-volts LED-ljuskällor som du enkelt kan byta ut för att ändra stämningen.Tryckknappen i mässing är en vacker detalj som ger Cabless02 en unik personlighet.

Är den här lampan dimbar?

Ja, med en enkel tryckning kan du välja mellan tre olika ljusintensiteter. Starkare ljus för att läsa en bok eller mjukare ljus för att skapa rätt atmosfär.

Varför välja Cabless02-lampan?

Den här lampan är den rätta produkten för dig som söker en bärbar och mångsidig lampa att använda i olika situationer. Tack vare det uppladdningsbara batteriet och den utbytbara ljuskällan passar den i alla sammanhang. Basen och förlängningen är tillgängliga i diverse finishar, vilket skapar en perfekt produkt som passar in i alla indredningsstilar.

Slutligen är Cabless02 en lampa som är tillverkad i Italien: en produkt som är designad och tillverkad i Italien garanterar hög kvalité och stil.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ner bruksanvisning
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Cabless02, den bärbara och uppladdningsbara lampan består av:

Cabless02-lampfot i vald finish:

  • Basens mått: Ø 100mm, h 50mm
  • Nominell spänning: 5V
  • Klass: III
  • CE-märkt

Genomsnittlig batteritid: 12 timmar med ett 3350 mAh batteri.
Laddningstid: 5 timmar.
För att ladda lampan: batteriet behöver inte tas bort från basen, anslut bara kabeln till lampans USB-C-port.

Tillverkad i Italien

15 cm lång förlängning i metall i vald finish.

Lamphållare i trä i vald finish:

  • Mått: Ø 50 mm, h 65 mm
  • Sockel: Slät E27, max 4W

Ljuskälla [BB-B01]: LED, gyllene, ST64, 5V, 1,3W, 80Lm, 2500K, E27, Ø 64mm, h 140mm, dimbar

OBS: Fungerar endast med 5-volts E27-ljuskällor och Li-ion 18650-batteri. Batteri ingår. Laddningstillbehör ingår EJ.

 
Datablad
MoodNatural, Modern, Minimal
Typ av produktBordslampa
MaterialTrä, Metall
SockelE27
LjuskällaJa
DimbarJa
LampskärmarUtan lampskärm
LjustypDiffust
SmartNej
Bländarbalk360°
Färgtemperatur2500°K
Lumen110 Lm
Antal ljuspunkter1
Ladda ned tekniska specifikationer

Tillbehör

7 andra produkter i samma kategori:

Meny