Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBCABLESS11-PARIME27-B02

Cabless11 bärbar och uppladdningsbar lampa med droppformad ljuskälla och lampskärm

personalizza Anpassa

Ny produkt

Tillgänglig

1 142,00 kr

- +

Cabless11 är lösningen för dig som söker en diskret och originell lampa att placera i varje hörn av ditt hem eller företag – en trådlös 5-voltslampa i almträ, komplett med Impero mini lampskärm.

Varför är Cabless11 så unik?

Det är flera detaljer som bidrar till skapandet av en väldigt originell lampa. För det första kännetecknas den av en stabil lampfot i trä, som finns i olika utföranden, och av dess italienska kärna. Den bärbara lampan Cabless11 drivs av ett uppladdningsbart batteri (Li-ion 18650 ingår). Du kan använda den vid varje tillfälle – från balkongen till nattduksbordet – genom att ladda den i lugn och ro vid ett senare tillfälle, ansluten till en laddare, powerbank eller dator med en enkel USB-C-kabel (ingår EJ).

Hur är Cabless11 uppbyggd och utformad?

Med sin eleganta, konformade lampfot passar Cabless11 harmoniskt in i alla miljöer. Du kan välja den i en klassisk färg, en designnyans eller välja den i en naturlig träfinish. Den matchande mini Impero lampskärmen kompletterar designen, medan tryckknappen i mässing ger ytterligare elegans.

Är Cabless11 dimbar?

Absolut. Tack vare touchknappen kan du justera ljusstyrkan i tre olika intensiteter. Från starkare för läsning till mjukare för att skapa den perfekta atmosfären.

Varför välja Cabless11 med lampskärm?

Om du letar efter en bärbar och mångsidig lampa då är Cabless11 det idealiska valet. Det uppladdningsbara batteriet och de utbytbara 5 volts-ljuskällorna erbjuder många användningsmöjligheter. De tillgängliga nyanserna ger möjlighet att anpassa den till varje rum och stil. Impero lampskärmen ger en klassisk och diskret look som passar i varje miljö. Slutligen är Cabless11 en lampa som är tillverkad i Italien, en symbol för excellens och kvalitet.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Ladda ner bruksanvisning
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Den bärbara laddningsbara Cabless11 LED-lampan med lampskärm består av

Cabless11 lampfot i vald finish:

  • Mått: Ø 100 mm, h 98 mm
  • Sockel: E27 max 4W
  • Nominell spänning: 5V
  • Klassi: III
  • CE-märkt

Genomsnittlig batteritid: 12 timmar med batteri 3350 mAh
Uppladdningstid: 5 ore.
Det är inte nödvändigt att ta bort batteriet från basen för att ladda upp; du behöver bara koppla in kabeln direkt i lampan via USB-C-porten.

Tillverkad i Italien

Impero mini tyglampskärm.

Ljuskälla [BB-B02]: LED, transparent, A60, 5V, 1,3W, 110Lm, 2500K, E27, Ø 60mm, h 108mm, dimbar

OBS:

  • Fungerar endast med 5-volts E27-ljuskälla (ingår) och 18650 Li-ion-batteri (ingår)
  • Laddningstillbehör ingår EJ
  • Lampfoten kan ha färgvariationer på grund av träets naturliga ådring och den hantverksmässiga tillverkningsprocessen. Skillnader i färg jämfört med det som visas på hemsidan och mellan produkterna bör därför betraktas som normala. Dessa skillnader påverkar inte lampfotens kvalitet utan skapar en unik produkt med stor karaktär.
Ladda ned tekniska specifikationer

7 andra produkter i samma kategori:

Meny