Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBCABLESS11-B02

Cabless11 bärbar och uppladdningsbar lampa med droppformad ljuskälla och lampskärmsfäste

personalizza Anpassa

Ny produkt

Tillgänglig

950,00 kr

- +

Cabless11 är en bärbar lampa tillverkad i alträ komplett med en lamphållare med dubbelskärmring. Minimalistisk och mångsidig, den består av en konisk lampfot och är idealisk att kombinera med mini Impero lampskärm, tillgänglig i olika färger och tyger. Dessutom, tack vare sitt uppladdningsbara batteri (Li-ion 18650-batteri), kan du använda den var som helst utan att behöva ansluta till ett eluttag.

Vilka egenskaper gör Cabless11 till en unik lampa?

Flera detaljer gör denna lampa så speciell, från den robusta basen i antingen naturligt eller målat trä till dess kärna som är 'made in Italy'. Dessutom fungerar den med 5 volt, drivs av ett uppladdningsbart batteri och är användbar i olika situationer – från restaurangbordet till sidobordet vid soffan. Du kan sedan enkelt ladda den vid ett senare tillfälle genom att ansluta den till en väggadapter, dator eller en batteripack med hjälp av en USB-C-kabel (ingår ej).

Cabless11-lampan: vad består den av?

Designad för att passa in i olika miljöer, har denna bord- eller skrivbordslampa en stilfullt konformad lampfot. Du har möjlighet att välja den med en bas i antingen klassiska eller moderna färger, eller i en naturlig nyans där träets ådringar syns tydligt. Dessutom är Cabless11 utrustad med en elegant och värdefull touchknapp i mässing.

Är den här lampan dimbar?

Ja, det är bara att trycka på knappen för att justera ljuset mellan tre olika intensiteter. Starkare för att läsa en bok eller skriva ett meddelande, eller mjukare för att skapa en härlig stämning.

Varför borde du välja lampan Cabless11?

Tack vare det uppladdningsbara batteriet och de utbytbara 5-voltsljuskällorna är det det perfekta valet för dig som letar efter en bärbar och mångsidig lampa att använda i olika situationer. Den är dessutom tillgänglig i olika nyanser, vilket ger dig möjlighet att matcha den med din personliga inredningsstil.

Slutligen är Cabless11 mer än bara en lampa – den representerar italiensk design och kvalitet i världsklass. Tillverkad i Italien, bär den stolt på sig märket för överlägsen excellens.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Ladda ner bruksanvisning
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Cabless11 bärbar och uppladdningsbar LED lampa med lampskärmsfäste består av:

Cabless11 lampfot i vald finish:

  • Mått: Ø 100 mm, h 98 mm
  • Sockel: E27 max 4W
  • Nominell spänning: 5V
  • Klass: III
  • CE märkt

Genomsnittlig batteritid: 12 timmar med batteri 3350 mAh
Uppladdningstid: 5 ore.
Det är inte nödvändigt att ta bort batteriet från basen för att ladda upp; du behöver bara koppla in kabeln direkt i lampan via USB-C-porten.

Tillverkad i Italien

Ljuskälla [BB-B02]: LED, transparent, A60, 5V, 1,3W, 110Lm, 2500K, E27, Ø 60mm, h 108mm, dimbar

OBS:

  • Fungerar endast med 5-volts E27-ljuskälla (ingår) och 18650 Li-ion-batteri (ingår)
  • Laddningstillbehör ingår EJ
  • Lampfoten kan ha färgvariationer på grund av träets naturliga ådring och den hantverksmässiga tillverkningsprocessen. Skillnader i färg jämfört med det som visas på hemsidan och mellan produkterna bör därför betraktas som normala. Dessa skillnader påverkar inte lampfotens kvalitet utan skapar en unik produkt med stor karaktär.
Ladda ned tekniska specifikationer

Tillbehör

7 andra produkter i samma kategori:

Meny