Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBIP44-E27-1

Vägg- eller taklamphållare E27 - Vattentät IP44

Ny produkt

Tillgänglig

134,00 kr

- +

Med Creative-Cables patenterade E27 lamphållare blir det ännu enklare att lysa upp alla dina utrymmen. En kurvig design, kompakt storlek samt en modern och essentiell stil som ger dig möjlighet att skapa häftiga och effektiva ljuskompositioner som inte tar alldeles för mycket plats. Det krävs inte någon takkopp och du kan koppla denna E27-lamphållare direkt på väggen eller i taket.

Dessutom, tack vare ett särskilt membran som skyddar dess innehåll, har denna E27-lamphållare ett IP44 skydd, vilket gör möjligt att använda den utomhus med all säkerhet - under ett tak, på en uteplats eller veranda - eller i badrummet, ovanför eller bredvid spegeln.

Var kan jag använda den här lamphållaren?

Creative-Cables E27 lamphållare är väldigt mångsidig och kan användas i en mängd olika sammanhang, både inomhus och utomhus: i köket eller på terrassen, men också i ett väntrum i en professionell miljö. En lamphållare med kompakt design och liten storlek, perfekt för miljöer med begränsat utrymme, både för inom- och utomhusbruk.

Vilka fördelar finns det med att använda en E27 lamphållare?

Lamphållaren med E27-sockel är en av de vanligaste på marknaden. Den är extremt användarvänlig: det är bara att montera ljuskällan med lamphållaren, en av de mest använda socklarna på marknaden, och det är klart. Tack vare sin skruvformade sockel hålls ljuskällan säkert på plats in i lamphållaren, vilket minimerar risken för fall och oavsiktliga skador.

En till fördel med användningen av en E27 lamphållare är dess mångsidighet. Den är kompatibel med olika typer av ljuskällor, på det viset kan lamphållaren användas för att tillfredsställa olika belysningsbehov, utan att behöva köpa en ny lamphållare för varje ljuskälla.

Sist men inte minst är den här E27 lamphållaren ett extremt ekonomiskt och lätt att hitta tillbehör på marknad.

Vad menas med att den här lamphållaren har ett IP44 skydd?

IP44 indikerar lamphållarens skyddsnivå mot inträngande av damm och fukt. Det första numret, 4, indikerar att lamphållaren är skyddad mot fasta föremål som är större än 1 mm, medan det andra numret 4 indikerar att den är skyddad mot stänk av vatten från alla riktningar. Detta innebär att en E27 lamphållare med IP44 skyddsnivå är lämplig för utomhusbruk, inte direkt utsatt för oväder, men skyddad av en pergola eller under en veranda, där den kan hantera fukt och temperaturändringar utan problem.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ner bruksanvisning
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Specifikationer:
Lamphållare i termoplast med PVC-tätningar. För synlig ljuskälla.

  • Fäste: E27
  • Spänning 220-240V
  • Klass II
  • Skyddsgrad IP44
  • Mått Ø 50 mm, höjd 60 mm
  • Skruvterminaler för 0,75-1,5 mm2 styva och flexibla kablar

Tillverkad i Italien

CE märkt

Skruvar och väggpluggar ingår EJ.

 
Datablad
Typ av produktLamphållare för synlig ljuskälla
MiljöUtomhus, Inomhus
StrömbrytareNej
SkyddsgradIP44
MaterialTermoplast
SockelE27
Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny