Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBKBS27

Kit lamphållare E27 i silikon med dold dragavlastare

Ny produkt

Tillgänglig

75,00 kr

- +

Om du letar efter en lamphållare E27 i silikon för dina designlampor, färgglad och rolig, då har vi den perfekta lösningen för dig. Den är hållbar och tillverkad av högkvalitativa material, den är dessutom mjuk, lätt och flexibel. Den passar perfekt i vilken miljö som helst: välj bland 12 färger för ett otroligt estetiskt och funktionellt resultat.

Varför välja silikon?

Det är ett material med många fördelar. Silikon är hållbart, lätt, mjukt och behagligt att känna på, samtidigt som det är motståndskraftigt mot höga temperaturer, kemiska påverkningar och oxidation, det är isolerande och i stort sett oförstörbart. På grund av dessa egenskaper uppskattas och används det alltmer av designers och inredare.

I vilken typ av miljö passar den här lamphållaren?

Med Creative-Cables E27 lamphållare i silikon med dold dragavlastare kan du låta din kreativitet flöda fritt: den här produkten passar perfekt i vilket rum som helst. Välj bland ett brett utbud av färger för att matcha lamphållaren med din egna stil: oavsett om du vill ha ett modernt och minimalistiskt utseende i sovrummet eller en klassisk och vintage stil i köket, så hittar du den perfekta lamphållaren i silikon. På vår hemsida finns det dessutom ett brett utbud av takkoppar i silikon, med vilka du kan skapa en matchande och imponerande lampa.

Vad är fördelen med den här lamphållaren om du inte vill använda den i en pendel utan i en vägglampa?

Den här E27 lamphållaren i silikon kan dessutom monteras med en led, en förlängning eller en Creative Flex, vilket är tillbehör som kräver M10x1-gängstång (ingår). Därför har vi lagt till en speciell plastkomponent i kittet som kan användas istället för dragavlastaren. Tack vare den här komponenten kommer silikonskalet att behålla en perfekt form i alla typer av lampor.

Välj kvalitet och stil med Creative-Cables E27 lamphållare i silikon. Ge personlighet till dina lampor och skapa ett ännu mer färgglatt och inbjudande hem.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ner bruksanvisning
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Kit lamphållare E27 i silikon med dold dragavlastare:
Diametrer:44 mm
Höjd: 92 mm
Övre hål: 10 mm

Slät, svart lamphållare E27 i termoplast, ENEC certifierad
Kabeltyp och tvärsnitt: styv eller flexibel med tvärsnitt från 0,5-2,5 mm².
Dragavlastare i teknopolymer och gängad stång M10x1 ingår.

 
Datablad
Typ av produktLamphållare för synlig ljuskälla
MiljöInomhus
StrömbrytareNej
MaterialSilikon
SockelE27
LampskärmarUtan lampskärm
SmartNej
Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny