Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cables BKB3D27

E27 lamphållare i återvunnen plast skapad med 3D-skrivare

Ny produkt

Tillgänglig

119,20 kr

- +

Hållbarhet och kreativitet lyser upp dina utrymmen tack vare Creative-Cables nya lamphållare. Tillverkad av återvunnen plast och skapad med 3D-skrivarteknik för en unik komponent i design som förenar estetik, hållbarhet och innovation.

En färgglad och rolig E27-lamphållare, med en raffinerad form och stor personlighet, i fullständig Creative-Cables-stil. En vacker produkt med en särskild textur - tillgänglig i olika nyanser.

Vad är det som är så speciellt med den här lamphållaren?

Det finns flera egenskaper som förvandlar den här produkten till en unik lamphållare som kommer att fånga allas uppmärksamhet:

  • den unika formen, skapad med 3D-skrivare
  • den särskilda texturen med upphöjda koncentriska cirklar
  • de tillgängliga färgerna: naturliga eller livfulla nyanser som passar in i alla miljöer
  • den låga miljöpåverkan: produkten skapades genom en slimmad tillverkningsprocess som inte kräver skapandet av formar och är tillverkad av 100% återvunnen plast från spårbara källor.

Återvunnen plast: ett positivt miljövänligt avtryck

En egenskap som gör den här E27-lamphållaren ännu mer speciell är dess tillverkningsmaterial: återvunnen plast. På så sätt bidrar produkten till att minska miljöpåverkan och främjar en cirkulär ekonomi. Genom att välja den här lamphållaren hjälper du till att återanvända material och minska plastavfallet.

Vilka färgalternativ finns tillgängliga?

Den här lamphållaren i återvunnen plast finns tillgänglig i olika färger. Oavsett om du letar efter en diskret och minimalistisk lamphållare eller föredrar en mer färgglad variant kommer du garanterat att hitta en nyans som passar din stil och ditt hem.

Ett extra tips

Jämfört med vanliga lamphållare blir den här produkten en dekorativ och elegant detalj som har förmågan att dra uppmärksamhet och förhöja stilen i varje rum. Kombinera den med en lika speciell lampskärm som Cablò: du kommer att få ett riktigt originellt resultat.

Sammanfattningsvis är den här lamphållaren i återvunnen plast, skapad med 3D-skrivarteknik, en innovativ designkomponent som förenar estetik och hållbarhet. Med sin mångsidiga textur, ovanliga form, återvunnet material och ett brett utbud av färger kan den här lamphållaren förändra belysningen i dina utrymmen genom att erbjuda en touch av originalitet och bidra till en mer hållbar framtid.

Mer detaljer

 
Mer information

Kit lamphållare E27 i 100% återvunnet PLA, med dold dragavlastare:

  • ⌀ 41 mm
  • h 71 mm
  • övre hål 10 mm

Lamphållare E27 i slät termoplast, ENEC-märkt.
Dragavlastare i teknopolymer ingår.

 
Datablad
Typ av produktLamphållare för synlig ljuskälla
MiljöInomhus
StrömbrytareNej
MaterialTermoplast
SockelE27
LampskärmarUtan lampskärm
SmartNej
Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny