Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBPSSEUSW

Snake lampa i silikon med strömbrytare och stickpropp

personalizza Anpassa

Ny produkt

Tillgänglig

466,00 kr

- +

Med Snake-lampan kan du ta ljuset med dig precis där du behöver det, på ett enkelt och säkert sätt utan att behöva kompromissa med din stil. Den här bärbara lampan i silikon är komplett med en inbyggd strömbrytare i själva lamphållaren och en stickpropp, är Creative-Cables förslag för dig som letar efter en färgglad och rolig plug-in lampa (men den passar även perfekt för dig som föredrar minimalistisk och essentiell design). Välj mellan 12 olika färger, med eller utan ljuskälla, och lys upp varje rum med en touch av personlighet: allt du behöver är bara ett eluttag.

Varför är den här lampan i silikon med stickpropp perfekt i varje rum?

Den här plug-in lampan smälter perfekt in i olika miljöer tack vare sin stilrena form, anpassningsförmåga, olika ytbehandlingar samt den inbyggda strömbrytaren i lamphållaren, vilket gör det enkelt att tända och släcka lampan. En perfekt extra lampa till kontoret, entrén eller barnrummet. Och med en av våra väggfästen, som till exempel Rolé, kan du skapa en originell väggbelysningslösning för inomhusbruk.

Vilka fördelar erbjuder silikonet?

Silikon är ett hållbart, mjukt och behagligt material att känna på. Det är motståndskraftigt mot höga temperaturer, kemiska angrepp och oxidation, samtidigt som det är lätt och isolerande. Dessa egenskaper gör det till ett pålitligt och mångsidigt val för designers och inredare.

Vilka typer av ljuskällor är kompatibla med den här lampan?

Snake-lampan i silikon med stickpropp kan köpas komplett med ljuskälla, vi har valt att kombinera den med en G95, en sfärisk ljuskälla som passar perfekt i vilket rum som helst. Alternativt kan du ta en titt på vårt utbud av designade LED-lampor med E27-sockel och hitta den som passar dig och ditt hem.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ner bruksanvisning
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Snake lampan består av:

  • 5 m av textilkabel 2x0,75 i vald finish
  • kit lamphållare E27 i silikon max 53W för synlig ljuskälla, i vald finish
  • 2 polig stickpropp 2,5A

CE-märkt

Ljuskälla [BB-E04]: LED, transparent, G95, 4W, 470 Lm, 2700K, E27, E, bredd 95mm, höjd 140mm

 
Datablad
MoodModern, Colorful
Typ av produktKabelledning
MaterialSilikon
SockelE27
LjuskällaJa, Nej
DimbarNej
LampskärmarUtan lampskärm
LjustypDiffust
SmartNej
Bländarbalk360°
Färgtemperatur2700°K
Lumen470 Lm
Antal ljuspunkter1
Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny