Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesK3PL27L2FLEU-L

Ghost vägglampa med stickpropp och 3 ljuskällor

Ny produkt

Tillgänglig

3 847,00 kr

- +

Låt dig inspireras av Spostaluce, en estetiskt tilltalande lösning som representerar den perfekta sammansmältningen av innovativa former och imponerande belysning. Det här är verkligen något som fångar uppmärksamheten och skapar en förtrollande atmosfär i alla tänkbara miljöer. Lampan är utformad som en vägglampa och levererar långt mer än bara en vanlig ljuskälla. Med sina tre Ghost-ljuskällor, som du kan placera på väggen helt efter dina egna önskemål, sprider den en mjuk och inbjudande glöd. Det handlar inte bara om att belysa rummet, utan också om att förstärka dess estetik på ett inbjudande sätt.

Och inte minst, tack vare textilkabeln och stickproppen får du fullständig flexibilitet när det gäller placering av Spostaluce. Det gör att lampan kan anpassas perfekt efter dina specifika belysnings- och dekorationskraven för varje individuellt utrymme.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Mått:
Kabellängd: 300 cm

Ljuskällornas belysning:
Sockel: E27
Effekt: 6W
Lumen: G02 och G03 ljuskällor / 500 Lumen (motsvarar en gammal 50W glödlampa); G12 och G13 ljuskällor/ 380 Lumen (motsvarar en gammal 30W glödlampa)
Volt: 220-240V
Färgtemperatur: G02 och G03 ljuskällor / Varmt ljus (2200K); G12 och G13 ljuskällor / Varmt ljus (1900K)
Ljuskällans livslängd: 20.000 ore

Ersättningsljuskälla: BB-G02, BB-G03, BB-G12, BB-G13

2 polig stickpropp 2,5A EU

Rengör regelbundet med en mjuk trasa och undvik att använda kemikalier som kan förändra ytan.

Ljuskällan och lamphållaren är patenterade produkter.

OBS: Lampan levereras omonterad för att möjliggöra en mer skräddarsydd och optimal design för varje unikt utrymme. För att säkerställa högsta produktkvalitet och funktionalitet är det rekommenderat att montering och installation utförs av kvalificerad personal.

Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny