Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBFIN272EU-4KPASL

Snake bärbar lampa med lamphållare i metall och stickpropp, komplett med 4 Rolé kabelkrokar

Ny produkt

Tillgänglig

955,00 kr

- +

Snake-lampan är en enkel och skräddarsydd lösning för att sprida ljus där det behövs. Med de medföljande fyra Rolé kabelkrokarna blir eluttaget en bekväm startpunkt för att skapa unika belysningsinstallationer. Lampan, med sin lamphållare i metall, ger liv åt väggarna samtidigt som den ger möjlighet att flytta ljuspunkten precis där du behöver den som mest.

Vad är det som är ingår när jag köper den här lampan?

När du köper Snake, den bärbara lampan, får du ett färdigt sladdställ och 4 Rolé-kabelkrokar i trä. Dessa är väldigt mångsidiga tillbehör som du kan använda för att skapa ovanliga ljusinstallationer på väggar. Rolé är faktiskt den perfekta väggkroken för verkligt okonventionella belysningslösningar; den kan enkelt installeras och kan dessutom fungera som en originell klädhängare.

Vilka typ av ljuskällor är kompatibla med den här bärbara lampan?

Snake-lampan med stickpropp och rolé kan köpas komplett med en G125 ljuskälla. Alternativt, kan du välja din favorit ljuskälla bland våra LED ljuskällor med E27 sockel.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Snake lampan består av:

5 m av textilkabel 2x0,75 i vald finish
kit lamphållare i metall E27 max 57W för synlig ljuskälla i vald finish
CE märkt

Ljuskälla [BB-P04]: LED, porslinsaktig yta, G125, 7W, 640 Lm, 2700K, E27, energiklass F, diameter 125mm, höjd 178mm, dimbar

Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny