Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBSPM3R403TFS14

Pendellampa esse14 med 3 olika längder med Rose-One komplett med textilkabel och metallisk finish

Ny produkt

Tillgänglig

3 539,00 kr

- +

Om du är ute efter en linjär och modern lampa för att lysa upp ditt hem med stil då är Esse14 pendellampa med Rose-One det perfekta valet för dig. Med sina tre asymmetriska längder, linjära ljuskällor med s14d-sockel och en imponerande scenisk design är den här lampan den ultimata belysningslösningen för att framhäva ditt vardagsrum.

Var ska jag använda lampan?

Esse14 pendellampan är idealisk för alla typer av rum tack vare sina unika egenskaper och geometriska design. Välj den nyans som passar bäst i din miljö - med sina tre asymmetriska längder (110, 140 och 170 cm) blir den inte bara en stilfull inredningsdetalj utan hjälper även till att effektivt belysa rummet.

Vilken typ av sockel har den här pendellampan?

S14d-sockeln används ofta för linjära ljuskällor, kända för sin avlånga och smala form. S14d-ljuskällor är utformade för att passa direkt i uttag eller hållare och ger en elegant samt praktisk belysningslösning. Fördelarna med dessa ljuskällor inkluderar jämn ljusfördelning över en stor yta, vilket ger ett ljus som är både dekorativt och funktionellt.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Den asymmetriska pendellampan esse14 3-längder med Rose-One består av:
- Textilkabel 2x0,75 mm2 110, 140 och 170 cm
- Esse14 lamphållare i termoplast med PVC-tätningar
- Takkopp 400 mm

S14d sockel 1x Max 20W LED
Spänning 220-240V
Klass II

Tillverkad i Italien
CE märkt

Ljuskälla [BB-S01]: LED, linjär, transparent, 6W, 520 Lm, 2700K, S14d, energiklass F, diameter 30mm, längd 300mm, dimbar

Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny