Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/22_relcoBCAST450

Sladdströmbrytare skjutreglage 1 polig. Design av Achille Castiglioni

Ny produkt

Tillgänglig

46,00 kr

- +

Prylen jag är mest stolt över? 1968-talets strömbrytaren - sa Achille Castiglioni, som själv skapade projektet tillsammans med sin bror Pier Giacomo - «Kan du föreställa dig det? Jag har klivit in i allas hem».
Den legendariska 450:an, som tillverkades av det dåvarande VLM i Buccinasco, föddes för mer än 50 år sedan av en av dem största protagonisterna inom italiensk design, vinnare av nio Compasso D'oro priser.

Klickljudet har blivit en del av allas kollektiva fantasi, eftersom den här fantastiska lilla prylen tillverkades i över 25 miljoner exemplar.

VARNING: Sladdströmbrytaren skjutreglage enpolig är kompatibel enbart med våra flätade textilkablar från Creative-Cables sortiment (ej kompatibel med runda kablar).

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

IP40 - PTI250 - 1E4 - Skjutreglage - Mässingskontakter - Kopplingslist - med skruvar.
För kabel: H03VVH2-F - 2 x 0.75 mm²

B: 55 mm, D: 24 mm, H: 15 mm

 
Datablad
Typ av produktSladdströmbrytare med skjutreglage
FärgVit, Svart, Transparent
Ladda ned tekniska specifikationer

27 andra produkter i samma kategori:

Meny