Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cables BINT400

Enpolig, cylindrisk strömbrytare med skjutreglage och jordanslutning

Ny produkt

Tillgänglig

78,40 kr

- +

Den enpoliga, cylindriska strömbrytaren med skjutreglage och jordanslutning är en essentiell elektrisk komponent för att styra strömförsörjningen. En kompakt och stilren design, väldigt funktionell, tillverkad av termoplast, det är en pålitlig och bekväm lösning för hantering av elektrisk ström. Använd den för att montera ihop en skräddarsydd lampa eller för att byta ut en befintlig strömbrytare i en gammal lampa.

Den kan användas med alla 2x0,75 och 3x0,75 runda och flätade kablar från Creative-Cables.

När ska man välja en enpolig strömbrytare?

Den här typen av strömbrytaren möjliggör en extremt enkel av/på-kontroll och är avsedd att avbryta fasen (en pol). Tvåpoliga strömbrytare, å andra sidan, bryter både fasen och neutralledaren (två poler) samtidigt. I allmänhet är enpoliga strömbrytare idealiska för lågeffekts elektriska apparater, inklusive bordslampor eller vägglampor med stickpropp.

Vad menas med en strömbrytare med skjutreglage?

Strömbrytaren med skjutreglage, med sin av/på reglage­knapp, erbjuder en intuitiv och praktisk användarupplevelse. Reglage­knappen möjliggör enkel aktivering eller avaktivering av strömbrytaren med en enda rörelse. Perfekt att slå på och av med en enda hand.

Modern och kompakt design

Elegant, modern och stilren: den här strömbrytaren har en cylindrisk form som ger den en unik look, vilket gör att den passar perfekt in i olika typer av miljöer och tillför charm och personlighet. Det är det perfekta valet för dig som söker en modern och raffinerad design.

Vilka färger finns tillgängliga?

Den här enpoliga strömbrytaren är tillgänglig i två klassiska färger: vit och svart. Dessa mångsidiga färgalternativ passar alla design- eller inredningsstilar. Vit ger en ren och modern look, medan svart ger elegans och charm.

Sammanfattningsvis är den cylindriska enpoliga strömbrytaren med skjutreglage och jordanslutning en mångsidig och funktionell elektrisk komponent. Enpolig, med reglage­knapp, en elegant cylindrisk form, jordanslutning och färgalternativen vitt och svart, skapar en perfekt produkt som passar perfekt i alla miljöer.

Mer detaljer

 
Mer information

Nominell spänning: 250V
Resistiv belastning: 2A
Induktiv belastning: 0,5A
Lampbelastning: 0,5A
Nominell ström: max 75W - LED-lampor
Anslutningar: skruvterminaler
Mått: ⌀ 25 mm längd 87,5 mm

CE-märkt

Användning - för kabeldragning av armaturer med:
Platta kablar H03VVH2-F 2x0,75mm2, runda kablar H03VVV-F 2x-3x0,75mm2 och flätade kablar FRRTX 2x-3x0,75mm2
Platta kablar H03V2V2H2-F 2x0,75mm2 eller runda kablar H03V2V2-F 2x-3x0,75mm2 T90°C

VARNING: stäng alltid av strömmen innan du börjar med monteringen.

 
Datablad
Typ av produktSkjutströmbrytare
FärgVit, Svart
Ladda ned tekniska specifikationer

29 andra produkter i samma kategori:

Meny