Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBABW6019

Grön bordslampa - Cubetto

Ny produkt

Tillgänglig

1 780,00 kr

- +

Om du letar efter en funktionell, elegant och unik bordslampa, då är den här originella, gröna lampan den idealiska lösningen för att lägga till en touch av färg till dina rum, som hjälper till att skapa en avslappnande och bekväm atmosfär.

Vilka egenskaper har den här lampan?

Vår ikoniska Posaluce Cubetto bordslampa, i den här lekfulla pastellgröna versionen, består av en minimalistisk och väsentlig kubformad lampfot i trä, målad i en livlig pastellgrön färg som passar perfekt in i modern, skandinavisk eller shabby chic-inredning.

Den textila kabeln i matchande nyans, en vit strömbrytare och stickpropp, kompletterar den målade lampfoten i trä, skapar en intressant och mysig bordslampa. Creative-Cables textilkabel är cirka 2 meter lång, vilket ger dig möjlighet att placera lampan var du än vill, samtidigt som den garanterar maximal bekvämlighet.

Det lilla extra: en ljuskälla med porslinsliknande effekt.

För att komplettera bordslampans utseende har vi kombinerat den med en ljuskälla med porslinseffekt, som sprider ett varmt och välkomnande ljus och skapar en mysig och avkopplande atmosfär. Ljuskällan med porslinseffekt passar perfekt till lampfoten i trä, som är målad i en härlig pastellgrön-nyans, vilket skapar en perfekt harmoni mellan material och färger.

Om du letar efter en bordslampa med en unik design och livfull karaktär, då är den här gröna bordslampan den perfekta lösningen för dig. Tack vare den kubformade lampfoten i trä, målad i pastellgrönt, den matchande textilkabeln, strömbrytare och stickpropp samt ljuskällan med porslinseffekt, passar den här bordslampan in i alla rum och miljöer och skapar en avkopplande och bekväm atmosfär. Missa inte chansen att ge ditt hem eller kontor en touch av färg med vår gröna bordslampa.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Bordslampan består av:

  • Cubetto Color i målat trä, grönt, sidans längd 9,3 cm - sockel: E27 max 70W; spänning: 220-240V
  • 2 m textilkabel 2x0,75 färg grön RZ06 (150 cm från stickpropp till strömbrytare + 50 cm från strömbrytare till Posaluce Cubetto)
  • 2-polig 10A europeisk vit stickpropp
  • tvåpolig vit strömbrytare

CE-märkt

Tillverkad i Italien

Ljuskälla [DL700242]: LED, Creta E27 porslinskaktig yta, 220/240V, 6W, 540 LM, 2700K, Klass F, bredd 118 mm, höjd 130 mm, dimbar

Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny