Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBABW5020

Blå bordslampa - Cubetto

Ny produkt

Tillgänglig

1 250,00 kr

- +

Letar du efter en originell och elegant bordslampa för att lysa upp ditt kontor eller sovrum? Då kan den här blåa bordslampan vara den perfekta lösningen för dig.

Vad består lampan av?

Det är en enkel lösning och samtidigt full av personlighet. Lampfoten består av Posaluce Cubetto, den ikoniska Creative-Cables-lampan i målat trä, en djup och sofistikerad blå nyans som ger varje rum en personlig touch. Träet som används för basen är av hög kvalitet och tillverkas i Italien.

Den gråa textilkabeln, i kombination med den blå basen ger lampan en diskret elegans och skapar en vacker färgkontrast. Strömbrytaren har samma färg som kabeln, vilket förstärker den kromatiska harmonin i helheten. Stickproppen kan enkelt anslutas till vilket eluttag som helst.

Det lilla extra: en smoky ljuskälla.

Vi erbjuder den här bordslampan i kombination med en globformad ljuskälla med rökig effekt, som sprider ett varmt och intimt ljus, perfekt för att skapa en avkopplande och mysig atmosfär. Ljuskällans rökiga effekt ger dessutom lampan en extra touch av originalitet och personlighet, som säkert inte kommer att gå obemärkt förbi även när den är släckt.

Vilka inredningsstilar ska denna blå bordslampa kombineras med?

Det är en produkt som passar alla inredningsstilar, från det klassiska till det mer moderna hemmet. Tack vare sin eleganta design och distinkta färg kan den användas både som bordslampa och som ett dekorativt element som kan berika vilket rum som helst..

Om du letar efter en originell bordslampa av hög kvalitet kan denna blå bordslampa vara det perfekta valet för dig. Tack vare sin kubiska lampfoten i trä målad i en härlig blå nyans, sin antracitfärgade textilsladd och sin ljuskälla med rökig effekt, kommer denna lampa att ge ditt hem en touch av elegans och originalitet.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Bordslampan består av:

  • Posaluce Cubetto Color av blåmålat trä, sidomått 9,3 cm - sockel: E27 max 70W; spänning: 220-240V
  • 2 m textilkabel 2x0,75 färg grå RM03 (150 cm från stickpropp till strömbrytare + 50 cm från strömbrytare till Posaluce Cubetto)
  • Europeisk stickpropp 2 polig 10A färg titanborstad
  • tvåpolig strömbrytare färg vit - knapp titanfärg

CE märkt

Tillverkad i Italien

Ljuskälla [DL700179]: LED, Glob G125 E27 Smoky, 220/240V, 5W, 120 LM, 1800K, bredd 125 mm, höjd 175 mm, dimbar

Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny