Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBABM21LEU-L4

Posaluce Ghost bordslampa

Ny produkt

Tillgänglig

1 586,00 kr

- +

Förbered dig på wow-effekten med Posaluce. Ghost-ljuskällan, formad som en cylinder, presenterar skarpa geometrier som kompletterar det mjuka och varma ljuset, vilket nästan verkar sväva mjukt i luften. Den nyskapande designen skapar en mysig och avkopplande belysning samtidigt som den introducerar en modern känsla i varje rum.

Denna bordslampa är idealisk för nattduksbordet, men den gör sig lika bra på skrivbordet eller som dekoration på soffbordet i vardagsrummet – den är helt enkelt mer än bara en ljuskälla. Tillverkad av metall och försedd med en snygg tygklädd kabel, samt en bekväm AV/PÅ-brytare, kombinerar den både stil och funktionalitet på ett smidigt sätt.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Mått:
Diameter: 12 cm
Höjd: 93 cm

Belysning:
Sockel: E27
Effekt: 6W
Lumen: G03 ljuskälla / 500 Lumen (motsvarar en gammal 50W glödlampa); G13 ljuskälla/ 380 Lumen (motsvarar en gammal 30W glödlampa)
Volt: 220-240V
Färgtemperatur: G03ljuskälla / Varmt ljus (2200K); G13 ljuskälla / Varmt ljus (1900K)
Ljuskällans livslängd: 20.000 timmar

2 polig stickpropp 2,5A EU

Ersättningsljuskälla: BB-G03, BB-G13

Rengör regelbundet med en mjuk trasa och undvik att använda kemikalier som kan förändra ytan.

Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny