Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBABW3020

Röd bordslampa - Cubetto

Ny produkt

Tillgänglig

1 856,00 kr

- +

En röd bordslampa är ett spännande och karaktärsfullt designalternativ som ger personlighet och stil till alla utrymmen. Om du letar efter ett designelement med en intensiv, livfull färg som kan ge ett statement och lysa upp ett helt rum, då har du hittat den rätta lampan för dig.

Vad består lampan av?

Produktens hjärta är lampfoten Posaluce Cubetto, tillverkad i Italien av naturligt trä. För att ge den liv och personlighet valde vi att måla den i en livlig röd nyans och matchade den med en textilkabel av modell Marlene, som har en pälsliknande effekt. Kabeln är cirka 2 meter lång, tillräckligt för att du ska kunna placera bordslampan var du vill och samtidigt säkerställa maximal funktionalitet samt ett resultat som inte går obemärkt förbi. Lampan kompletteras av en strömbrytare och en stickpropp för extra bekvämlighet.

Det lilla extra: konisk ljuskälla med porslinseffekt.

För att komplettera bordslampans utseende har vi kombinerat den med en ljuskälla med porslinsliknande effekt, som sprider ett varmt och välkomnande ljus och skapar en mysig och exklusiv atmosfär. Ljuskällan med porslinseffekt passar perfekt ihop med den röda lampfoten, vilket skapar en perfekt harmoni mellan material och färger.

Den här bordslampan är idealisk för användning på skrivbord eller nattduksbord och ger din inredning en touch av stil och personlighet. Det varma och behagliga ljuset från den koniska ljuskällan med porslinseffekt skapar en mysig och avkopplande atmosfär för dina avkopplande stunder.

Sammanfattningsvis är vår röda bordslampa det perfekta valet om du söker efter ett unikt och iögonfallande designelement för ditt rum. Med sin rödmålade kubiska lampfot i trä, matchande lurviga textilkabel med strömbrytare och stickpropp samt koniska ljuskällan med porslinseffekt ger denna bordslampa inte bara en touch av elegans utan skapar också en helt unik atmosfär.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Bordslampan består av:

  • Posaluce Cubetto Color i rödmålat trä, sidomått 9,3 cm - sockel: E27 max 70W; spänning: 220-240V
  • 2 m av textilkabel 2x0,75 röd TP09 (150 cm från stickpropp till strömbrytare + 50 cm från strömbrytare till Posaluce Cubetto)
  • 2-polig 10A europeisk vit stickpropp
  • tvåpolig vit strömbrytare

CE märkt

Tillverkad i Italien

Ljuskälla [DL700245]: LED, Sirio E27 Porslinsaktig yta, 220/240V, 6W, 540 LM, 2700K, Klass F, bredd 143 mm, höjd 170 mm, dimbar

Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny